Bedrijfsfitness

Als werkgever wordt u vaak voor bedrijfsfitness verwezen naar een sportschool en voor de psychische begeleiding van uw medewerkers naar een psycholoog. Voortaan is het mogelijk om zowel de fysieke als mentale ondersteuning van uw medewerkers onder te brengen bij één partner.
Gelukkig Lijf is de enige praktijk in de regio Arnhem waarbij het mogelijk is om (gezamenlijk of individueel) te sporten onder professionele begeleiding en/of te werken aan mentaal welzijn met een gediplomeerd psycholoog.

Bij Gelukkig Lijf zijn we gespecialiseerd in:

  • Preventief terugdringen van ziekteverzuim door uw medewerkers actief te ondersteunen bij een gezonde leefstijl door middel van beweging, voeding en motivatie.
  • Psychologische begeleiding bij (werk)stress, burn-out, re-integratietrajecten en andere psychische klachten aan die aan werk gerelateerd zijn.
  • Wij bieden een speciaal coachingsprogramma voor leidinggevende, executives en/of ondernemers die elke dag op topniveau willen presteren.

Een gezond bedrijf heeft gezonde medewerkers nodig

Naast fysieke vitaliteit krijgt ook de mentale weerstand steeds meer aandacht. Vooral bij bedrijven waar de werkdruk hoog is, waar onderlinge spanningen heersen of waar op een andere manier veel van de medewerkers wordt gevraagd, is aandacht voor mentaal evenwicht belangrijk.
De gezondheid en vitaliteit van u en uw werknemers bepaalt voor een groot deel hoe succesvol uw bedrijf opereert. Gezonde medewerkers melden zich minder vaak ziek, zijn gemotiveerder en werken efficiënter.

Wij helpen u graag met het gezond houden van uw medewerkers. Zo kunt u zich bezig houden met het gezond houden van uw bedrijf.

Wat kost bedrijfsfitness?

Ter indicatie van de kosten kunt u onze standaardtarieven bekijken, maar op basis van uw wensen en aantal medewerkers bied ik u graag een persoonlijke offerte aan.

Fiscaal voordelig sporten

In veel gevallen kunt u bedrijfsfitness aan uw medewerkers fiscaal voordelig aanbieden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Samen met u maken we een actieplan op maat waarmee u al op korte termijn een verbetering kunt zien van de fysieke conditie. Tevens worden tijdig mogelijke (fysieke of psychische) gezondheidsproblemen gesignaleerd.

Op de lange termijn kunt u verwachten dat het ziekteverzuim onder uw medewerkers afneemt en de fysieke en mentale weerstand van uw medewerkers wordt vergroot.
Ook bij het ondersteunen van lopende re-integratietrajecten maken wij een plan op maat.

Contact

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en/of een offerte op maat.

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCN

Onze partners:

Fysio Donders Radboud Universiteit NijmegenEvers