Elisa viel 7kg ruim af, in voorbereiding op haar operatie

Elisa wilde een gezondere leefstijl aanmeten. In voorbereiding, maar ook ter verbetering van het herstel van een komende gastric bypass. In de sportschool voelt ze zich aangekeken, dus ze nam contact op met Gelukkig Lijf.

Wil jij (max 1x p.w.) Gratis Tips Omtrent Training, Voeding, Psychologie en Leefstijl? Schrijf je dan nu in!

Een greep uit het verhaal van Elisa:

  • “Ik wil me graag voorbereiden op mijn operatie die eraan komt. Dit is een gastric bypass en het is belangrijk dat ik een gezondere leefstijl heb”
  • “De begeleiding hier is gewoon top! Je kan hier alles kwijt. Wat betreft voeding waren er heel veel dingen waarvan ik dacht dat het gezond was, maar dat bleek niet zo te zijn”
  • “Ik ben inmiddels ruim 7kg kwijt, dus het begin is er! Na m’n operatie en herstel ga ik hier weer vol aan de bak”
  • “Tegen mensen die nog twijfelen wil ik zeggen: gewoon doen! Beter kan niet, je krijgt hier goede begeleiding. Ze staan altijd voor je klaar. Als er wat is kan je altijd even appen”
  • “Ik heb hiervoor gekozen, want de sportschool vind ik toch een hogere drempel. Daar heb ik het gevoel dat je wordt aangekeken.”

Wil jij net als Elisa je ook een gezondere leefstijl? Wij staan je graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!