Marjon viel blijvend ruim 7kg af!

Wat is je naam en wie ben je?

Hoi, ik ben Marjon. Een 40 plusser uit Apeldoorn*.

Hoe ben je bij Gelukkig Lijf terecht gekomen? Wat zijn/waren je doelen?

Via Google heb ik personal trainers gezocht in Apeldoorn. Eentje sprong er voor mij uit en dat was Gelukkig Lijf. Vooral omdat een aantal trainers een opleiding tot psycholoog hebben gevolgd. Bezig zijn op fysiek, maar ook juist mentaal  gebied leek mij de beste optie om gewicht te verliezen en fitter te worden.

Wat voor impact heeft het traject bij Gelukkig Lijf tot nu toe op je leven gehad? Wat heb je zoal geleerd tijdens je traject?

Het traject bij Gelukkig lijf heeft mij een positieve boost gegeven om af te vallen en om dit langere tijd vol te houden zonder moeite. Vooral het bewust maken van wat je eet en welke voeding behulpzaam kan zijn bij afvallen heeft mij geholpen om af te vallen en me fitter te voelen.

Wil jij (max 1x p.w.) Gratis Tips Omtrent Training, Voeding, Psychologie en Leefstijl? Schrijf je dan nu in!

Hoe heb je de begeleiding bij Gelukkig Lijf ervaren, tot nu toe?

De begeleiding van Douwe was heel prettig en leerzaam. Er wordt ruim tijd genomen om je proces te bespreken en je vragen te stellen. Daarnaast werden er de nodige oefeningen gedaan die helpen om je doel te bereiken.

Wat heb je tot nu toe al bereikt bij Gelukkig Lijf?

Ik ben 7 kilo afgevallen na een traject bij Gelukkig lijf. Door de tijd te nemen voor het afvallen en mijn eet nieuwe eet patroon te integreren in mijn dagelijkse leven, kom ik langzaam in de buurt van mijn gewenste gewicht. Voor mij is dit de beste manier om de kilo’s blijvend eraf te houden en niet te vervallen in jojo’en.

Wat zou je willen zeggen tegen de mensen die misschien nog twijfelen om te starten bij Gelukkig Lijf?

Ga het zelf ervaren!

*I.v.m. werk gerelateerde privacy redenen wil deze persoon onherkenbaar blijven.

Wil jij net als Marjon stoppen met jojo’en? Wij staan je graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!