Martin viel 30kg af en kreeg zijn mindset weer op orde!

Martin zat bij aankomst bij Gelukkig Lijf niet lekker in zijn vel. Hij wilde graag weer zijn gedachten op orde en lekkerder in zijn vel komen te zitten. En passant viel hij ook nog 30kg af. Bekijk hier zijn verhaal!

Wil jij (max 1x p.w.) Gratis Tips Omtrent Training, Voeding, Psychologie en Leefstijl? Schrijf je dan nu in!

Een greep uit het verhaal van Martin:

  • “Toen ik begon bij Gelukkig Lijf was ik een kleine 30kg zwaarder, had mijn hoofd niet op orde en zat niet lekker in mijn vel. Ik was toe aan verbetering.”
  • “We zijn begonnen met het vinden van een betere mindset. Gedachtes op orde krijgen, beter in je vel komen te zitten. Op een luchtigere manier dan alleen maar bij iemand op een stoel gaan zitten en vertellen hoe je leven in elkaar zit.”
  • “Het heeft ervoor gezorgd dat ik een hele leuke tijd heb gehad, met aardig wat successen. Mijn hoofd is weer beter op orde, je wordt weerbaarder en je krijgt weer meer zelfvertrouwen in de dingen die je doet.”
  • “Tussendoor zijn we ook naar mijn voeding gaan kijken. Wat ook helpt met hoe je leeft, wie je bent en daardoor een 30kg afgevallen.”
  • “Er is ook meegekeken naar activiteiten die ik kon doen buiten Gelukkig Lijf; wat vind je leuk, wat zijn je hobby’s.”
  • “Voor de mensen die nog zitten te twijfelen: Ze hebben hier een proefles, ik zou zeggen bellen, proefles doen en kijken of er een klik is. Bespreek je doelen en ik denk dat ze wel een passend antwoord hebben.”

Wil jij net als Martin ook je mindset op orde krijgen én jezelf een gezondere leefstijl aanmeten? Wij staan je graag te woord! Je kan ons bereiken via de contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!