Miranda viel in een paar maandjes ruim 7kg af, werd super fit en “ruimde de chaos in haar hoofd op”.

Bekijk hier haar verhaal!

Een greep uit het interview:

“Afgelopen november ben ik mijn vader verloren en vijf jaar daarvoor mijn moeder.”

“En ik dacht rond de feestdagen; ik ga niet terecht komen onder een dekentje op de bank, met een zak chips. Ik moet iets met mezelf voordat ik op een plek kom waar ik niet wil belanden.”

“Een van mijn doelen was op mijzelf fitter te gaan voelen en gezonder te gaan eten.”

“Afvallen was in eerste instantie geen doel, maar ik ben in de afgelopen paar maanden toch zo’n 7kg afgevallen.”

“Met name mijn mindset is echt veranderd en dat heeft me echt heel veel inzicht gegeven. Ik heb hier onwijs goede gesprekken gehad. Ik heb de chaos in mijn hoofd opgeruimd.”

“De fijne gesprekken en het ‘afreageren’ tijdens het sporten was een goede combinatie. Nu zit ik onwijs goed in mijn vel, het gaat heel goed. Ik sta nu heel positief in het leven.”

“Mocht jij nog twijfelen om te starten bij Gelukkig Lijf: je moet het gewoon doen! Je wordt gelukkig en je gaat lekker in je lijf zitten. Ze gaan je zo goed begeleiden, daar ga je geen spijt van krijgen.”

Contact

Wil je meer te weten komen over begeleiding bij Gelukkig Lijf of heb je nog vragen? We staan je uiteraard meer dan graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!