Corona virus (COVID-19) en Gelukkig Lijf

Aan de hand van de nieuwe maatregelen die zijn geadviseerd door het RIVM, scherpt ook Gelukkig Lijf haar regels aan. We houden deze pagina up-to-date aan de hand van de laatste ontwikkelingen en adviezen.

Het standpunt van het RIVM luidt tot op heden als volgt: “Het RIVM is geen voorstander van een sluiting van zoveel mogelijk winkels en het volledig vermijden van contact. Nederlanders werken dan niet aan hun weerstand en het land blijft dan in de toekomst altijd gevoelig voor nieuwe uitbraken. “Je bouwt dan niets op en je neemt een geweldig risico naar de toekomst toe”, aldus Van Dissel.”

Wij vinden het erg belangrijk dat mensen ook in deze tijd aan hun gezondheid kunnen blijven werken. Wij doen er daarom ook alles aan om dit op een verantwoorde manier te kunnen blijven aanbieden. Er zijn bij Gelukkig Lijf daarom momenteel de volgende opties mogelijk:

Gelukkig Lijf is geen sportschool. Groepslessen en groepsbijeenkomsten worden echter wel per direct gestaakt, in ieder geval t/m 06/04/2020. Groepsles abonnementen zullen per direct op ‘pauze’ gezet worden, tot er weer getraind kan worden.

Persoonlijke begeleiding gaat nog door, met extra hygiëne maatregelen. Zo zullen materialen ieder uur worden gedesinfecteerd, ieder uur wordt er minimaal 1-2x handen gewassen, geen fysiek contact, minimaal 1,5 meter afstand zal worden bewaard etc.

Zolang winkels en andere persoonlijke dienstverlening (zonder fysiek contact) nog werkzaam zijn, zullen onze persoonlijke afspraken doorgaan. Mits de persoon GEEN ziekteverschijnselen in wat voor vorm dan ook vertoond. Heb je de volgende symptomen:

  • Koorts
  • Hoesten
  • Snotterig
  • Iemand in directe omgeving met het Coronavirus?

Dan graag de persoonlijke afspraak verzetten. Heb je gezondheidsklachten en besluit je toch te komen, dan zijn wij helaas genoodzaakt je naar huis te sturen.

Bij binnenkomst verzoeken wij je a.u.b. eerst je handen te wassen.

Wij vertrouwen erop dat ieder, net als ons, zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en zichzelf en anderen niet onnodig in gevaar zal brengen.

Mvg, Team Gelukkig Lijf