Groepsbegeleiding

Trainen in een kleine groep

Onderstaande groepslessen zijn op onze locatie te Arnhem

Power Fit

Bij Power Fit train je in een groep en is geen dag hetzelfde. De lessen zijn afwisselend en bevatten een mix van krachttraining en conditietraining. Je wordt begeleid door een enthousiaste trainer die je elke keer een nieuwe uitdaging geeft.

De oefeningen in deze lessen zijn geschikt voor elk niveau. Je kunt aangepaste oefeningen krijgen voor extra uitdaging of juist als het even niet gaat. Zo haalt iedereen het maximale uit zichzelf tijdens deze lessen.

De Power Fit trainingen zijn ideaal voor spierversteviging, vetverbranding en het verbeteren van je conditie.

Boks Fit

Tijdens de Boks Fit lessen train je in een gezellige groep en wordt er gebruik gemaakt van kickbokstechnieken. Bij deze lessen wordt er niet gespard, er is dus geen fysiek contact, maar maken we gebruik van trapkussens en bokshandschoenen. Zo kun je profiteren van alle gezondheidsvoordelen van kickboksen zonder dat er wordt gevochten.

De boksoefeningen zorgen voor een intensieve en afwisselende training die het hele lichaam traint. De spieren, conditie en de vetverbranding worden tijdens het (kick)boksen aangepakt.

De Boks Fit lessen zijn voor iedereen toegankelijk en je traint met een enthousiaste trainer. Wil jij deze uitdaging aangaan?

Kickboksen

Tijdens de kickboks les leer je met elkaar verschillende kickbokstechnieken. Je traint in een groep, waarbij je als een duo met een vaste of wisselende trainingspartner traint. De les is een mix van technieken, kracht en conditie oefeningen. Aan het einde van de les is er, voor degene die dat willen, ruimte op te sparren. Dit onderdeel is echter niet verplicht.

Kickboksen is een leuke, intensieve sport waarbij je jezelf tevens leert verdedigen. Bij kickboksen worden aanvallende technieken met verdedigingstechnieken afgewisseld. Door kickboksen krijg je een betere conditie, strakkere spieren, het verbetert je weerbaarheid en vergroot je zelfvertrouwen.

De les is voor ieder niveau toegankelijk. LET OP! Een bitje (mondbeschermer) is tijdens deze les verplicht. Tevens heb je bokshandschoenen, scheenbeschermers en de mannen een toque (kruisbeschermer) nodig. Bokshandschoenen en scheenbeschermers kun je de eerste lessen lenen, daarna is het de bedoeling dat je ze zelf aanschaft.

Neem nu contact op voor een GRATIS proefles!


Tarieven Groepstraining

Bekijk onze tarieven.


Rooster

Maandag – Bokszak / Power Fit Combi (Doff) – 18:45 & 19:45

Woensdag – Bokszak / Boks Fit Combi (Doff) – 18:30 & 19:30

Vrijdag – Boks Fit/Kickboksen (Doff) – 19:00

Zaterdag – Power Fit (Dennis) – 10:00

7 dagen per week – Vrije Training.

*Tijdens de corona crisis maatregelen worden er, wanneer nodig, een aangepast rooster met aangepaste activiteiten (Powerfit, online groepslessen en coach inloopuren) aangeboden.


Wil je naast de lessen intensiever begeleid worden op het gebied van voeding, (mental) coaching en meetmomenten? Kijk dan hier voor het in 100 dagen Fit programma!


Groepstrainingen op aanvraag:

Wil je liever zelf een groep(je) samenstellen met vrienden/vriendinnen en komen trainen op afspraak? Dat kan! De volgende les vormen zijn momenteel beschikbaar:

Spartacus is een groepsles in circuitvorm, alle spiergroepen en uw conditie worden getraind. De les bestaat uit een warming up, 2 rondes van 10 kracht/conditie oefeningen en een cooling down. Er wordt per oefening op tijd gewerkt, het tempo ligt hierbij lekker hoog wat resulteert in een hoge vetverbranding, conditieverbetering en spierbevordering. Naast hard werken ligt het accent op gezelligheid, de groep helpt elkaar door de les heen.

Neem nu contact op voor een proefles!

(Indoor) Bootcamp is een les waarbij alle spiergroepen en uw conditie worden getraind. Het is een les van 60 minuten waarin je diep moet gaan en alles uit jezelf haalt! Door de hoge intensiteit is een verbranding van 1000 calorieën per les geen uitzondering. In de lente/zomer maanden gaan we gezellig naar buiten en tijdens de koude en vieze herfst/winter maanden trainen we binnen. Dus wil jij strak worden op een leuke manier? Doe dan mee!

Neem nu contact op voor een proefles!

Small Group Training is een trainingsvorm waarin je met een kleine groep mensen (maximaal 10 personen) traint. Hierdoor krijg je de aandacht van Personal Training maar de gezelligheid van een groepsles. De trainer en de groep houden elkaar gemotiveerd en zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. De invulling van de lessen is afwisselend zodat het uitdagend en leuk blijft!

Neem nu contact op voor een proefles!

 

groep

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCNk