fbpx

Wil jij ook graag Gezonder en Fitter worden? Heb je al talloze pogingen ondernomen, maar het lukt je niet om door te zetten? Of ben je al lekker bezig, maar heb je behoefte aan (extra) professionele begeleiding? Wat jouw doel of hulpvraag ook is, wij helpen je!


Gelukkig Lijf is gespecialiseerd in:

Hoe zit een vrijblijvende kennismaking eruit?

Wanneer je interesse hebt in persoonlijke begeleiding, kom je langs op onze locatie te Arnhem of Apeldoorn. We kunnen ook eerst even telefonisch contact met je opnemen, als je dat liever hebt. Standaard duurt een kosteloze en vrijblijvende kennismaking maximaal 75 minuten. Eerst mag jij je verhaal doen, waarnaar wij met een aandachtig en professioneel oor naar luisteren. Daarna zullen wij uitleggen wat wij voor je kunnen betekenen en geven we een beeld bij het verhaal.

Meestal bestaat een persoonlijk begeleidingstraject bij ons uit Personal Training, Persoonlijke Leefstijlcoaching (voeding, stressmanagement en slaap) en Psychologische Begeleiding. Gecombineerd of los van elkaar. Daarnaast krijg je bij fysieke begeleiding ook gratis toegang tot groepslessen vrije trainingsuren in onze private gym in Arnhem. Tevens krijg je 24/7 toegang tot onze afgesloten online begeleidingssysteem.

Daarna doen we, als jij daar behoefte aan hebt een proeflesje, maar niks is verplicht. Op deze manier kun je zelf ervaren wat het is en of het bij je past. Onze manier van trainen is bijvoorbeeld niet echt te vergelijken met een standaard sportschool. Er zijn bijvoorbeeld geen andere mensen aanwezig in de zaal en naast effectiviteit staat plezier bij ons zeer hoog in het vaandel.

Afsluitend nemen we alle mogelijke opties met je door. Zo kijken we naar waar jij het meeste behoefte aan hebt, de kosten en of je wellicht recht hebt op zorgvergoeding (vanuit de aanvullende zorgverzekering). Afsluitend is het aan jou of je een nieuwe afspraak inplant of niet, niks is verplicht.

Vraag nu je vrijblijvende kennismaking, eventueel met proefles aan!


En nu?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking!