Online Personal Coaching


Bij Gelukkig Lijf hebben we een unieke en keer op keer bewezen formule. Ook in onze manier van online personal coaching zijn wij uniek. Wij durven zelfs te beweren dat onze online begeleiding van dezelfde professionele kwaliteit is als de fysieke varianten ervan. De volgende diensten zijn nu ook online te volgen:


Uniek bij Gelukkig Lijf: Live online begeleiding via een videoverbinding. Op afstand toch de persoonlijke begeleiding van jouw trainer coach!

Vraag nu aan (beperkte plekken beschikbaar)!

Enkele voorbeelden van hulpvragen en of doelen omtrent online personal coaching

 • Ik wil gezonder leven, maar een sportschool is niks voor mij.
 • Ik heb al van alles geprobeerd, maar het lukt me maar niet om mijn gezondheidsdoelen te behalen.
 • Een reguliere psycholoog of coach is niks voor mij, ik ben meer van het aanpakken i.p.v. alleen maar praten.
 • Ik wil flexibel zijn in waar en wanneer ik aan mijn gezondheid werk. Thuis zou ideaal zijn, maar zelfstandig hou ik dat niet lang vol.
 • Gezondheid is onbetaalbaar, daarom wil ik investeren in mijn gezondheid en wil ik de beste hulp krijgen die er voor handen is.

Gelukkig Lijf is gespecialiseerd in:

 • Afvallen, zodat jij je leuke kleren kunt aantrekken;
 • Sterker en strakker worden, zodat je leuke activiteiten langer kunt volhouden;
 • Je conditie verbeteren, zodat je niet meer boven aan de trap buiten adem bent;
 • Blessures, ook bij herstel na ziekte of operatie;
 • Algehele fitheid, krijg meer energie en voel je minder snel uitgeblust;
 • Stressklachten en/of burn-out en/of somberheid, iedereen zit weleens minder in z’n vel daarvoor hoeft niemand zich te schamen.

De online begeleiding diensten van Gelukkig Lijf zijn ideaal voor mij. Zo kon ik tijdens mijn reizen naar het buitenland toch gewoon door blijven trainen met Ronan! H. 2018


Hoe gaat online personal coaching in z’n werk?

Gelukkig Lijf werk altijd op basis van evidence-based practice. Dat wil zeggen dat we werken a.d.h.v. bewezen wetenschappelijke interventies. Net als bij de fysieke varianten is er bij online personal coaching eerst een intake. Wanneer nodig checken we je fysieke waarden: lichaamsgewicht en/of krachttest en/of conditietest. Verder bestaat online personal coaching, afhankelijk van je doelen en voorkeuren, uit:


Online Personal Training (live en interactief via videoverbinding)

Naast de digitale trainingen, in de vorm van online workouts, kun je uniek bij Gelukkig Lijf online personal coaching ook live interactieve online personal training via videoverbinding krijgen.Je krijgt hierdoor de allerbeste trainingsbegeleiding op afstand. Er is qua inhoud feitelijk geen verschil met fysieke personal training. Het enige verschil is dat je het vanuit huis (of waar dan ook) kunt doen!

Je krijgt iedere training weer een persoonlijk en op maat gemaakte training. Je kunt trainingen krijgen zonder trainingsmaterialen of Gelukkig Lijf kan je voorzien van een trainingsmaterialen thuispakket. Met de thuispakketten kun je net zo zwaar en effectief trainen als in een sportschool! Met of zonder trainingsmateriaal thuispakket zorgt de personal trainer ervoor dat je iedere oefening en iedere herhaling met de juiste techniek en zo effectief mogelijk uitvoert. Het is helemaal niet lastig of ingewikkeld. Gelukkig Lijf voorziet je bij online personal coaching van een heldere handleiding, zodat je zonder moeite meteen aan de slag kan wanneer de training start. Het enige wat je nodig hebt is +/- 2 vierkante meter vrije ruimte, bij voorkeur bij een deur. Net als bij fysieke personal training kun je ook hier niet smokkelen 😉 De ultieme professionele stok achter de deur, als het gaat om sporten.

online personal coaching-online personal training
Al sinds 2015 traint Gelukkig Lijf mensen live via internet verbinding. Zo kun je bijvoorbeeld ook in het buitenland personal training van je eigen personal trainer blijven ontvangen!

Voorbeelden van hulpvragen omtrent interactieve training:

 • Ik wil sterker en strakker worden, zodat ik me fitter en zelfverzekerder in mijn lijf voel.
 • Personal training lijkt mij wel wat, maar ik wil dit wel in mijn eigen omgeving kunnen doen.
 • Ik wil mijn conditie verbeteren, zodat ik niet zo snel buiten adem ben en leuke dingen kan blijven doen.
 • Ik vind het belangrijk dat ik zo effectief mogelijk begeleid word, zodat ik de beste resultaten behaal en de kans op blessures zo klein mogelijk houd.

Psychologische begeleiding en/of (Leefstijl)coaching

Bij online personal coaching zijn aanvullende gesprekken vaak erg nuttig. In veel gevallen zijn ze zelfs van cruciaal belang om gedrag te veranderen en zo je doelen (duurzaam) te behalen. Heb jij bijvoorbeeld al talloze keren

geprobeerd gezonder te gaan leven, maar het blijft niet plakken? Of heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, maar het lukt maar niet op de lange termijn? Of misschien heb je al regelmatig een start gemaakt met sporten, maar je haakt vroeg of laat toch weer af.

Binnen Gelukkig Lijf zijn de meeste trainers ook psycholoog en/of leefstijlcoach. Ze zijn specialisten op het gebied van gezondheidsverbetering en gedragsverandering. Ze helpen jou niet alleen je doelen omtrent je gezondheid te behalen, maar deze ook te behouden! Psychologische begeleiding en/of (Leefstijl)coaching

kan plaatsvinden via mailcontact of live via een videoverbinding.

online personal coaching

Voorbeelden van hulpvragen omtrent Psychologische begeleiding en/of (Leefstijl)coaching:

 • Ik weet wel wat ik wel en niet moet eten, maar waarom lukt het me dan niet in de praktijk?
 • De gewone maaltijden zijn best gezond, maar het lukt me niet om te stoppen met snacken, snaaien of snoepen.
 • Ik wil wel gezonder leven, maar het lukt me niet om die gezondere leefstijl vast te houden.
 • Ik heb vragen en/of doelen omtrent: beweging, voeding (en het gedrag er omheen), slaap en/of stress.
 • Soms zit ik niet zo lekker in mijn vel, maar alleen maar praten bij een psycholoog is niks voor mij.

Voedingsbegeleiding

We brengen je huidige voedingspatroon in kaart. Vervolgens stellen we een persoonlijk voedingsplan (geen dieet!) voor je op. Je krijgt van ons handvatten en haalbare voedingsadviezen. Je hoeft bij ons nooit dingen te eten die je niet lust. Alles mag, zolang het binnen je voedingsplan past. We gaan voor haalbare en duurzame resultaten, geen jojo-effect taferelen! Door middel van een app kunnen we live monitoren wat je eet en drinkt. Is een app niks voor jou? Geen probleem, we hebben voor ieder een gepaste oplossing. Online personal coaching voedingsbegeleiding kan plaatsvinden via

mailcontact of live via een videoverbinding.

Voorbeelden van hulpvragen omtrent voeding:

 • Ik hoor en lees zoveel dingen op internet over voeding, wat is er nou eigen wel en niet goed qua voeding?
 • Hoeveel mag ik eten om mijn doel te behalen?
 • Wat is een goede verdeling koolhydraten, eiwitten en vetten voor mij? En wat betekend dit precies?


Online Training (digitaal)

Bij online personal coaching krijg je van ons altijd op maat gemaakte persoonlijke trainingen. Afgestemd aan de hand van je huidige niveau, doelen en eventuele beperkingen (zoals blessures of aandoeningen). Je kunt trainingen krijgen op basis van lichaamseigen oefeningen of Gelukkig Lijf kan je voorzien van een trainingsmaterialen thuispakket. Met de thuispakketten kun je net zo zwaar en effectief trainen als in een sportschool!

De online personal coaching trainingen, zowel de op maat gemaakte als algemene, krijg je in de vorm van een digitale workout. Je speelt de workout af en hoeft dan alleen maar te volgen wat er op het scherm (via browser of app) gebeurt! De oefeningen worden voorgedaan, de herhalingen en de rust tussendoor wordt voor je geteld. Verder is je digitale training ook direct gekoppeld aan je voedingsplan!

Voorbeelden van hulpvragen omtrent online digitale training:

 • Ik wil graag effectief sporten, maar ik weet niet zo goed wat ik moet doen.
 • Door mijn drukke leven heb ik weinig tijd, daarom wil ik graag overal en altijd kunnen sporten.
 • Ik wil graag afwisseling in mijn trainingen, maar wil dat het naast leuk ook nog steeds effectief is.Online personal coaching abonnementen

Tarief
1-Personal Training
2-Trainingsprogramma op maat
3-Voortgangsmetingen
4-Psychologische Begeleiding
5-Voeding en Leefstijlcoaching
6-Toegang tot Online Portaal
7-Vergoeding Mogelijk
All-in Traject
Vanaf €60,00 per sessie
1-Ja
2-Ja
3-Ja
4-Ja
5-Ja
6-Ja
7-Ja
Personal Training
Vanaf €50,00 per sessie
1-Ja
2-Ja
3-Ja
4-Nee
5-Ja
6-Ja
7-Nee
Psychologie
Vanaf €58,75 per sessie
1-Nee
2-Nee
3-Ja
4-Ja
5-Ja
6-Ja
7-Ja
Leefstijl coaching
Vanaf €58,75 per sessie
1-Nee
2-Ja
3-Ja
4-Ja
5-Ja
6-Ja
7-Ja
Coaching
Vanaf €57,50 (ex btw) per sessie
1-Ja
2-Ja
3-Ja
4-Ja
5-Ja
6-Ja
7-Zakelijk Aftrekbaar

*Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, met een opzegtermijn van 1 maand. Alleen nu eerste maand geen opzegtermijn! Wil je liever meerdere keren per week live sessies? Online Personal Goud en Online Personal Platina zijn aan te vullen met extra live sessies, vraag hiernaar voor meer info.

Online personal coaching losse sessies en pakketten

Het is ook mogelijk om losse live sessies of een pakket via videoverbinding te boeken. Hiervoor gelden dezelfde tarieven als voor de fysieke varianten hiervan. Zie hier onze tarieven. Nu 10% korting!


Zorgvergoeding

Omdat bij Gelukkig Lijf de trainers voor ook psycholoog en/of leefstijlcoach zijn, blijven de all-in begeleiding en psychologische onder deze omstandigheden gewoon in aanmerking komen voor zorgvergoeding. Coaching blijft op te geven als zakelijke kosten.


Vraag nu aan!

Social Media Kanalen

Volg onze Instagram en Facebook pagina’s voor tips omtrent training, voeding, stress, slaap, psychologie en meer. En natuurlijk de laatst nieuwtjes over Gelukkig Lijf, acties, nuttige blogs en nog veel meer!

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCN