Personal Trainer Uchelen

personal trainer Apeldoorn

Zoek je naar een Personal Trainer in de buurt van Uchelen (omgeving Apeldoorn)? Naast onze locatie in Arnhem is er nu ook de mogelijkheid om fitter worden bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Uchelen!

“De juiste begeleiding door professionele mensen. Bedankt voor een start in de goede richting.”

Yvo – 2018

Bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Uchelen kan je terecht als je:

 • Op een verantwoorde en gezonde manier wilt afvallen of aankomen.
 • Effectief je conditie wil verbeteren.
 • Strakker in je vel, opbouw van spieren of vooruitgang bij een specifieke sport wil hebben.
 • Je meer energie wilt hebben gedurende de dag.
 • Je mentaal weerbaarder wil zijn en je zelfvertrouwen wil verbeteren.
 • Verantwoord wilt herstellen van een blessure, ziekte of operatie.

Conclusie: voor iedereen die een gelukkig lijf wil hebben!

Wat jij van ons kunt verwachten:

 • Het programma wordt op jouw capaciteiten en lichaam afgestemd en geschreven aan de hand van jouw eigen doelstellingen.
 • Wij zorgen voor een unieke combinatie van individuele training en voedingsadvies uitsluitend ingericht op jouw lichaam.
 • Je vindt bij ons een veilige plek waar je ten alle tijden jezelf kunt zijn.
 • Personal training is écht persoonlijk, dus zijn er geen andere mensen in de zaal tijdens het sporten.
 • Trainers die op z’n minst HBO denk- en werkniveau hebben, want jouw gezondheid mag in geïnvesteerd worden.
 • Haalbare doelen; we starten bij het niveau dat bij jou aansluit en werken vanuit daar uit verder.
 • Je kunt wekelijks meedoen met één of meerdere groepslessen, een deel hiervan zit inbegrepen bij je traject.
 • Onbeperkte toegang tot onze (beveiligde) online omgeving, hier kun je je voortgang bijhouden aan de hand van je eigen profiel, aanvullende tips krijgt van onze trainers, online trainingen kunt doen en nog heel wat meer.

Gelukkig Lijf is kleine organisatie (veel persoonlijker en minder kolossaal overkomend dan een sportschool) en biedt heel laagdrempelig psychische ondersteuning met sport en voedingsadvies aan. Een hele fijne manier om weer sterker in het leven te staan en prettiger in je lijf te zitten.
Contact met de personal trainer Ronan in het bijzonder was erg prettig, de klik was goed en hij denkt echt met je mee en probeert je op een prettige, persoonlijke manier verder te helpen met opdrachten en handvatten.

Daarmee ben ik op een ander manier gaan denken bij bepaalde situaties, waardoor ik beter om kan gaan met mijn chronische vermoeidheidsklachten. Met hulp van Ronan ben ik gaan sporten (nu 2-3x in de week), beter gaan eten, en kan ik meer aan bij bijv. stress en drukte. Ik ga binnenkort zelfs beginnen met een deeltijd bachelor opleiding.

Paul – 2018

Ingeschreven bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Uchelen… En dan?

Wil je eerst zelf ervaren of het iets voor je is, en alle mogelijkheden persoonlijk samen met een van de trainers doornemen? Nog voordat een traject daadwerkelijk van start gaat kun je kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor een proefles en kennismaking.

Als we samen beginnen met het traject zullen we van start gaan met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we jou beter kunnen, bekijken we samen je doelen en kunnen we kijken naar de dingen waar je wellicht moeite mee hebt. Wil je liever geleidelijk weer opbouwen met trainen? Of wil je juist graag gelijk intensief aan de slag met beweging, voeding en coaching?

Als we het intakegesprek gehad hebben, kijken we samen hoe je lichaam er aan toe is. Hierbij doen we een aantal eenvoudige testen en metingen. We meten je lichaamssamenstelling (oftewel je gewicht, maar ook je spiermassa, je omvang en je vetpercentage). Tevens testen we je kracht en conditie door het doen van enkele relatief simpele oefeningen.

Uiteraard is er geen reden om hier zenuwachtig voor te zijn. Je hoeft tijdens de testen en metingen geen specifieke doelen te behalen, het is enkel een nulmeting om in de toekomst veranderingen in je lichaam objectief bij te kunnen houden (meten = weten).

Op basis van het intakegesprek, de metingen en de testen stellen we samen een haalbaar plan op. Dit plan bestaat uit verschillende componenten. Over het algemeen bevat het plan een combinatie van psychologische begeleiding en/of (mental) coaching, een voedingsplan, personal training(en), groepsles(sen) en online begeleiding. Deze combinatie is bewezen effectief waardoor je al snel veranderingen in je lichaam en geest opmerkt.

Waarom kiezen voor Gelukkig Lijf: Personal Trainer Uchelen?

In de buurt zijn genoeg personal trainers te vinden, maar bij Gelukkig Lijf bieden we niet zomaar ‘gewone’ personal training. Wat wij bieden is een unieke combinatie van training en voeding. Bij ons krijg je fysieke begeleiding maar ook 24 uur per dag online begeleiding. Niet alleen zijn onze trainers allemaal gediplomeerd, alleen hebben ze ook hun eigen specialiteit. Onze trainers zijn bijvoorbeeld vaak ook mental coach en/of psycholoog en/of diëtist en/of  voedingsconsulent.

Voedingsadvies krijg je van een echte gewichtsconsulent of diëtist en onze personal training krijg je van trainers die zelf soms op topniveau presteren en weten wat het vak inhoudt. Ook krijg je naast de training adviezen op het gebied van leefstijl, om zo nog betere en soms snellere resultaten te behalen.

Tevens is het mogelijk om trainingen te krijgen op het gebied van:

 • Boksen
 • Kickoksen

Deze speciale trainingen helpen naast fit worden, conditie verbeteren en afvallen met het leren en oefenen van technieken uit het kickboksen en boksen. Tevens vergroot het je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Ontzettend fijne persoonlijke en goede begeleiding. Ik voel me fit en energiek en goed (positief) afgemat na iedere training. Ook de oprechte interesse en het kletsen maakt dat ik met veel plezier naar de training toe ga. Ik word bewuster van mijn eetpatroon, kortom een aanrader voor een ieder die wat wil doen aan zijn/haar lijf, voeding en gemoedstoestand!.

Marjolein – 2018

Wat levert het jou op?

Door middel van begeleiding binnen Gelukkig Lijf zorgen we ervoor dat je zowel op de lange, maar ook al op de korte termijn grote verschillen gaat voelen en zien.

Al snel merk je dat je steeds een beetje sterker en fitter wordt. Zelfs al vrij vlot zul je zien dat je wat strakker in je vel komt te zitten. Daarnaast wordt je conditie beter, waardoor je minder snel buiten adem bent. Je went al vrij snel aan je nieuwe, gezondere levensritme.

In het begin kunnen de trainingen best pittig aanvoelen of voel je spierpijn erna, maar ook daar helpen we je doorheen! Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen.

Wanneer je wat langer bezig bent bent zul je bemerken dat je zowel fysiek als mentaal flinke sprongen vooruit maakt. Is afvallen een van je doelen, dan zal je omvang afnemen en zal je kledingmaat 1 of meerdere maten slinken. Als spieropbouw een van je doelen is, dan zul je dit zien en merken aan je lijf.

Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal zul je verschillen gaan merken. Sporten is een wetenschappelijk onderbouwde vorm om zowel fysiek als mentaal  weerbaarder en fitter te zijn. Je kunt beter omgaan met de dagelijkse stress  en je zelfvertrouwen neemt toe.

Kosten van Personal Training bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Uchelen

Voor alle pakketten, tarieven en mogelijkheden ga je naar onze tarievenpagina. Voor verdere informatie over mogelijke vergoedingen bekijk je de informatiepagina.

Contact

Wil je graag meer informatie over Gelukkig Lijf: Personal Trainer Uchelen en onze beschikbaarheid ontvangen? Neem dan contact met ons op en je hoort zo snel mogelijk van ons. Meld je nu aan voor een vrijblijvende en kosteloze proefles en kennismaking in oktober en profiteer van 10% openingskorting!

Volg ook onze Instagram en Facebook pagina om op de hoogte te blijven van: gratis tips omtrent sport en voeding, de laatst nieuwtjes, acties, interessante blogs en nog veel meer!

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCN