Over Gelukkig Lijf

Maak hieronder kennis met onze personal trainers, psychologen, coaches en voedingsconsulenten. Jouw gezondheid en je lijf zijn onbetaalbaar, vandaar dat onze medewerkers minimaal HBO werk en denkniveau hebben. Welke doelen en/of uitdagingen u ook voor ogen heeft, u bent bij ons in goede handen.

True knowledge exists in knowing that you know nothing. – Socrates

Ronan CambonRonan Cambon (MSc.)

Mijn naam is Ronan Cambon ik ben Psycholoog, (Personal) Trainer en Gewichtsconsulent. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit.

Hiernaast heb ik verschillende andere opleidingen gevolgd, onder andere een sportopleiding aan het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS). Tevens heb ik in de loop der jaren verschillende beroepsopleidingen (o.a. gewichtsconsulent) en bijscholingen (o.a. ACT, EMDR, CGT, NLP, Kettlebell, TRX en meer) gedaan.

Ik heb zelf in het verleden topsport bedreven en ben sinds 2006 werkzaam in de sport, onder andere als sportdocent op het Universitair Sport Centrum van de Radboud Universiteit.

Vanwege mijn scholing bekijk ik voeding, sport en de geest vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Ik help mensen bewuster worden van de aspecten die gepaard gaan met een gezond en gelukkig lijf. We krijgen maar 1 lichaam en hier moeten we dan ook zorgvuldig mee omgaan.

Mijn filosofie is dat voeding, lichamelijke beweging en geest altijd samengaan. Er is uiteraard ook winst te behalen op de 3 terreinen los van elkaar, echter is de werking het grootst wanneer deze allemaal op een juiste manier worden aangepakt. Zo is uit wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van overgewicht gebleken dat het toevoegen van een psychologische behandeling (cognitieve gedragstherapie) vaak leidt tot meer en blijvend gewichtsverlies. Ook is gebleken dat een combinatie van behandelingen een groter effect heeft dan 1 behandeling op zich (bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie in combinatie met een verantwoord dieet versus een dieet alleen).


Doff RemeeusDoff Remeeus

Mijn naam is Doff Remeeus, ik ben (personal) trainer, voedingsconsulent en mental coach/weerbaarheidsdocent. Ik heb opleidingen gevolgd o.a. aan het Centraal Instituut Opleiding Sportopleiders (CIOS) en Fitvak.

Mijn passie ligt in het begeleiden van verschillende type mensen, hierdoor heb ik ervaring met een zeer brede doelgroep. Momenteel begeleid ik verschillende modellen en sporters maar ook mensen die moeite hebben met motivatie, zich niet prettig voelen in de sportschool of gewoon net dat beetje extra begeleiding nodig hebben.

Als weerbaarheidsdocent en mental coach begeleid ik mensen die meer zelfvertrouwen willen opbouwen en/of hun grenzen  willen verleggen. Naast personal trainer ben ik ook gecertificeerd docent zelfverdediging en krav maga instructeur.

Binnen Gelukkig Lijf heb ik de combinatie gevonden die aansluit bij mijn visie,  namelijk de mens als geheel waarin zowel het mentale als het fysieke aspect van belang zijn. Naast mijn werk bij Gelukkig Lijf ben ik (freelance) werkzaam voor gemeente Arnhem en diverse andere bedrijven. In mijn vrije tijd doe ik graag aan buitensport.

.

.


Douwe Beker (MSc.)

Mijn naam is Douwe Beker, ik ben Psycholoog, (personal) trainer en voedingsconsulent. Aan de Universiteit Twente heb ik zowel een master Psychologie, als een minor Medische- en Sportfysiologie afgerond. Daarnaast heb ik verschillende beroepsopleidingen gevolgd, onder andere Fitvak, NLP, ACT en meer.

Dankzij deze achtergrond ben ik in staat om vanuit een wetenschappelijk oogpunt de doelen van cliënten zo optimaal mogelijk om te zetten in praktische trainingen en adviezen. Echter wil ik hierbij nooit het menselijke aspect uit het oog verliezen. Plezier hebben tijdens het werken richting deze doelen staat altijd voorop bij mij, en is een van de steunpilaren van de visie van Gelukkig Lijf.

Van jongs af aan is bewegen, sporten en gezondheid mij met de paplepel ingegoten. Een jarenlange interesse en fascinatie voor het optimaliseren van alle facetten die hierbij komen kijken (voeding, conditie, spieropbouw en het mentale aspect) was een logisch gevolg hierop. Het zelf uitoefenen van verschillende sporten is voor mij essentieel om het enthousiasme hiervoor op anderen over te brengen. Zo ben ik ook elke zondag op de Gelderse amateurvoetbalvelden te vinden.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen vaak tot veel meer in staat zijn dan dat ze zelf denken. Binnen Gelukkig Lijf kan ik een bijdrage leveren om hen deze kanten van zichzelf te kunnen laten (her)ontdekken. Stap voor stap richting de beste versie van jezelf, waarbij het proces er naartoe vaak minstens zo bevredigend is als het eindresultaat.

.
.

DennisDennis Lubbers

Mijn naam is Dennis Lubbers, ik ben (Personal) trainer, Voedingsconsulent en Diëtist i.o. Met veel plezier geef ik mijn lessen bij Gelukkig Lijf. Ik ben gediplomeerd Fitnesstrainer A en B, en studeer momenteel Voeding & Dietetiek aan de HAN in Nijmegen. Door middel van sport en voeding te combineren hoop ik mensen te kunnen helpen hun gewenste doelen te behalen. Als je ergens mee kan helpen, dan hoor ik het heel graag!

 

 

 

 

 


Laura Koopman

Ik ben Laura Koopman, Toegepast Psycholoog, personal trainer en voedingsconsulent bij Gelukkig Lijf bij de vestiging in Apeldoorn.

Op het Saxion in Deventer heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie gevolgd met als specialisatie Klinische Psychologie. Daarnaast heb ik een minor GGZ-agoog gevolgd op het Saxion in Enschede. Ook heb ik ervaring in de Arbeid en Organisatie Psychologie. Door deze verschillende richtingen ben ik breed opgeleid en kan ik situaties vanuit verschillende visies benaderen.

Sporten en actief bezig zijn heb ik altijd al gedaan en daarbij heb ik veel verschillende sporten beoefend. De laatste tijd is met name krachttraining een grote passie van mij geworden en ook ga ik af en toe met de mountainbike het bos in. Ik haal veel plezier uit het sporten en doelen stellen. Ook word ik blij van anderen helpen bij het sporten en het behalen van doelen. Dat geeft mij energie en doe ik graag.

Het combineren van sporten, voeding en psychologie is wat helemaal bij mij past en ik ben blij dat er steeds meer aandacht is voor dat totaalplaatje. Je gezondheid, fysiek en mentaal, is tenslotte gewoon erg belangrijk!


Take van Hardeveld (MSc.)

Mijn naam is Take van Hardeveld en woon mijn hele leven al in Apeldoorn. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Waardoor raakt iemand gemotiveerd, waarom laten mensen bepaald gedrag zien en waarom gaan dingen soms totaal niet zoals iemand wil? Door deze interesse heb ik besloten om na mijn middelbare school de opleiding Toegepaste Psychologie te gaan doen.

Gedurende deze periode heb ik altijd gesport. Ik voetbal al sinds ik een jaar of 7 ben. Toen ik wat ouder werd ben ik ook gaan fitnessen. Sport heeft altijd een belangrijk deel uitgemaakt van mijn leven. Hierdoor werd ik bewuster van hoe het lichaam reageert op training en voeding. Na het behalen van mijn diploma Toegepaste Psychologie merkte ik dat ik niet alleen het mentale deel erg interessant vond, maar ook telkens meer wilde weten over het fysieke aspect. Deze nieuwsgierigheid heeft mij doen besluiten om een opleiding te volgen die hiermee te maken heeft.

Via een pre-master ben ik de master High Performance Coaching gaan doen. Dit sluit aan op de opleiding Bewegingswetenschappen, waar vrijwel alle aspecten van het menselijk bewegen worden behandeld. In deze master heb ik veel geleerd over onder anderen voeding, sportpsychologie, anatomie en fysiologie. Het is nu tijd om deze theoretische kennis naar de praktijk te vertalen bij Gelukkig Lijf. Ik denk dat ik met mijn eigen ervaring in de sportschool, gecombineerd met de theorie van mijn opleiding en de ondersteuning van een leuk team bij Gelukkig Lijf een mooie bijdrage kan leveren aan de doelen die jij voor ogen hebt!

.


Contact

Wil je graag meer informatie over onze diensten en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag. Of meld je direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees hier meer over onze Werkwijze.

 


Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCN