Over Gelukkig Lijf

Maak hieronder kennis met onze personal trainers, psychologen, leefstijlcoaches, coaches en voedingsconsulenten. Jouw gezondheid en je lijf zijn onbetaalbaar, vandaar dat onze medewerkers minimaal HBO werk en denkniveau hebben. Welke doelen en/of uitdagingen u ook voor ogen heeft, u bent bij ons in goede handen.

True knowledge exists in knowing that you know nothing. – Socrates

Ronan CambonRonan Cambon (MSc.)

Mijn naam is Ronan Cambon ik ben Psycholoog, (Personal) Trainer, Leefstijlcoach en Gewichtsconsulent. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit.

Hiernaast heb ik verschillende andere opleidingen gevolgd, onder andere een sportopleiding aan het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS). Tevens heb ik in de loop der jaren verschillende beroepsopleidingen (o.a. gewichtsconsulent) en bijscholingen (o.a. ACT, EMDR, CGT, NLP, Kettlebell, TRX, Leefstijlcoach en meer) gedaan.

Ik heb zelf in het verleden topsport bedreven en ben sinds 2006 werkzaam in de sport, onder andere als sportdocent op het Universitair Sport Centrum van de Radboud Universiteit.

Vanwege mijn scholing bekijk ik voeding, sport en de geest vanuit een wetenschappelijk oogpunt. Ik help mensen bewuster worden van de aspecten die gepaard gaan met een gezond en gelukkig lijf. We krijgen maar 1 lichaam en hier moeten we dan ook zorgvuldig mee omgaan.

Mijn filosofie is dat voeding, lichamelijke beweging en geest altijd samengaan. Er is uiteraard ook winst te behalen op de 3 terreinen los van elkaar, echter is de werking het grootst wanneer deze allemaal op een juiste manier worden aangepakt. Zo is uit wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van overgewicht gebleken dat het toevoegen van een psychologische behandeling (cognitieve gedragstherapie) vaak leidt tot meer en blijvend gewichtsverlies. Ook is gebleken dat een combinatie van behandelingen een groter effect heeft dan 1 behandeling op zich (bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie in combinatie met een verantwoord dieet versus een dieet alleen).


Doff RemeeusDoff Remeeus

Mijn naam is Doff Remeeus, ik ben (personal) trainer, voedingsconsulent en mental coach/weerbaarheidsdocent. Ik heb opleidingen gevolgd o.a. aan het Centraal Instituut Opleiding Sportopleiders (CIOS) en Fitvak.

Mijn passie ligt in het begeleiden van verschillende type mensen, hierdoor heb ik ervaring met een zeer brede doelgroep. Momenteel begeleid ik verschillende modellen en sporters maar ook mensen die moeite hebben met motivatie, zich niet prettig voelen in de sportschool of gewoon net dat beetje extra begeleiding nodig hebben.

Als weerbaarheidsdocent en mental coach begeleid ik mensen die meer zelfvertrouwen willen opbouwen en/of hun grenzen  willen verleggen. Naast personal trainer ben ik ook gecertificeerd docent zelfverdediging en krav maga instructeur.

Binnen Gelukkig Lijf heb ik de combinatie gevonden die aansluit bij mijn visie,  namelijk de mens als geheel waarin zowel het mentale als het fysieke aspect van belang zijn. Naast mijn werk bij Gelukkig Lijf ben ik (freelance) werkzaam voor gemeente Arnhem en diverse andere bedrijven. In mijn vrije tijd doe ik graag aan buitensport.

.

.


Douwe BekerDouwe Beker (MSc.)

Mijn naam is Douwe Beker, ik ben Psycholoog, (personal) trainer en voedingsconsulent. Aan de Universiteit Twente heb ik zowel een master Psychologie, als een minor Medische- en Sportfysiologie afgerond. Daarnaast heb ik verschillende beroepsopleidingen gevolgd, onder andere Fitvak, NLP, ACT en meer.

Dankzij deze achtergrond ben ik in staat om vanuit een wetenschappelijk oogpunt de doelen van cliënten zo optimaal mogelijk om te zetten in praktische trainingen en adviezen. Echter wil ik hierbij nooit het menselijke aspect uit het oog verliezen. Plezier hebben tijdens het werken richting deze doelen staat altijd voorop bij mij, en is een van de steunpilaren van de visie van Gelukkig Lijf.

Van jongs af aan is bewegen, sporten en gezondheid mij met de paplepel ingegoten. Een jarenlange interesse en fascinatie voor het optimaliseren van alle facetten die hierbij komen kijken (voeding, conditie, spieropbouw en het mentale aspect) was een logisch gevolg hierop. Het zelf uitoefenen van verschillende sporten is voor mij essentieel om het enthousiasme hiervoor op anderen over te brengen. Zo ben ik ook elke zondag op de Gelderse amateurvoetbalvelden te vinden.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen vaak tot veel meer in staat zijn dan dat ze zelf denken. Binnen Gelukkig Lijf kan ik een bijdrage leveren om hen deze kanten van zichzelf te kunnen laten (her)ontdekken. Stap voor stap richting de beste versie van jezelf, waarbij het proces er naartoe vaak minstens zo bevredigend is als het eindresultaat.


Laura KoopmanLaura Koopman

Ik ben Laura Koopman, Toegepast Psycholoog, personal trainer en voedingsconsulent bij Gelukkig Lijf bij de vestiging in Apeldoorn.

Op het Saxion in Deventer heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie gevolgd met als specialisatie Klinische Psychologie. Daarnaast heb ik een minor GGZ-agoog gevolgd op het Saxion in Enschede. Ook heb ik ervaring in de Arbeid en Organisatie Psychologie. Door deze verschillende richtingen ben ik breed opgeleid en kan ik situaties vanuit verschillende visies benaderen.

Sporten en actief bezig zijn heb ik altijd al gedaan en daarbij heb ik veel verschillende sporten beoefend. De laatste tijd is met name krachttraining een grote passie van mij geworden en ook ga ik af en toe met de mountainbike het bos in. Ik haal veel plezier uit het sporten en doelen stellen. Ook word ik blij van anderen helpen bij het sporten en het behalen van doelen. Dat geeft mij energie en doe ik graag.

Het combineren van sporten, voeding en psychologie is wat helemaal bij mij past en ik ben blij dat er steeds meer aandacht is voor dat totaalplaatje. Je gezondheid, fysiek en mentaal, is tenslotte gewoon erg belangrijk!


julianJulian van Heukelum

Mijn naam is Julian van Heukelum, ik ben Psycholoog en (Personal) Trainer en ik ben werkzaam op de vestiging in Arnhem en Apeldoorn. Ik heb psychologie gestudeerd aan de University of Iowa in de Verenigde Staten met een minor in human relations. Tijdens mijn studie was ik onderdeel van de Psi Chi Honor Society en heb ik mij vooral bezig gehouden met onderwerpen zoals mindfulness, positieve psychologie en ACT.

Naast studeren heb ik ook aan atletiek gedaan bij College Of Dupage en daar heb ik de 800m en 1600m gelopen. Deze passie heeft zich verder ontwikkeld en ben ik mij hierna gaan focussen op krachtsport, maar ook langere afstanden in de duursport. Zo heb ik al meerdere (halve) marathons gelopen en verdiep ik mij graag in verschillende hoeken van de krachtsport.

Naast sport en psychologie zijn kennis overdragen en het begeleiden van anderen ook een passie en iets dat ik graag doe. Ik haal voldoening uit anderen te zien groeien en daar streef ik dan ook elke sessie naar. Graag breng ik jouw sterke karaktereigenschappen en kwaliteiten in kaart om zo het beste in jezelf naar boven te halen. Samen werken we dan aan een persoonlijke oplossing voor jouw situatie waar een positieve sfeer, plezier en zelfvertrouwen gestimuleerd wordt.


sebastianSebastian Ghanadian

Ik ben Sebastian Ghanadian, Toegepast Psycholoog, personal trainer en voedingsconsulent bij Gelukkig Lijf.

Vanuit de studie toegepaste psychologie ben ik veel bezig geweest met gedragsverandering. Het belangrijkste wat ik hieruit meeneem is dat iedereen in staat is om diens gedrag in positieve zin te veranderen. De basis voor gedragsverandering bestaat uit het concreet in kaart brengen van de huidige en gewenste situatie. Gewapend met een dosis zelfreflectie en wetenschappelijke inzichten kan het gewenste gedrag stapsgewijs worden gerealiseerd. Iets waarmee ik je bij Gelukkig Lijf graag wil helpen.

Verder heb ik veel gevoetbald, een tijd gekickbokst en verschillende andere sporten uitgeprobeerd. Sinds mijn 15e ben ik groot liefhebber van krachtsport en de daarbij passende voeding geworden. Krachtsport heeft me naast de fysieke energie, ook altijd mentaal een boost gegeven. Hierdoor is het voor mij een passie/lifestyle die me op verschillende gebieden in het leven vooruit helpt.

Ik vind het ontzettend tof dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Mocht ik je ooit tegenkomen: ik kijk uit naar het helpen behalen van je doelen!


DaphneDaphne van Hal

Mijn naam is Daphne van Hal. Ik ben toegepaste psychologe, leefstijlcoach en (personal) trainer bij de vestigingen Arnhem en Apeldoorn. Ik heb mijn bachelor Toegepaste Psychologie behaald op Saxion in Deventer. Hier heb ik ook mijn minor sportpsychologie gevolgd en hieruit is de passie om psychologie met bewegen te combineren ontstaan. Ik ben ervan overtuigd dat gelukkig en gezond zijn/worden gaat om het geheel aspect en niet enkel losse onderdelen.

Ook ik haal enorm veel voldoening uit sporten en ben hier dan ook veel mee bezig. Ik gebruik sporten als middel om zowel mentaal als fysiek sterker te worden. Zo voel ik mij fitter en zelfverzekerd. Ik zou jou dit ook graag willen laten ervaren! Naast krachttraining vind ik het ook leuk om te mountainbiken en samen met mijn hond hard te lopen.

Dankzij mijn achtergrond als toegepast psychologe kan ik andere begeleiden naar een weerbare, gezondere en vooral gelukkige versie van zichzelf. Dit doen we door kleine stappen te zetten naar het grotere doel. Samen kijken naar valkuilen, (on)gezonde patronen en het ontdekken van jouw krachten, dat is waar we voor gaan!


basBas Bremer

Mijn naam is Bas Bremer, ik ben personal trainer bij Gelukkig Lijf en werk daarnaast als gymdocent op een middelbare school. Op de HAN heb ik de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) gevolgd met daarbij de minor Sportvoeding. De passie voor sport, voeding en het bewegingsapparaat is er altijd al geweest. Zo vind ik het leuk om de nieuwste onderzoeken te lezen omtrent voeding en probeer ik zelf veel uit op het gebied van krachttraining en kickboksen. Hierdoor kan ik samen met de mensen op een verantwoorde en duurzame manier werken aan de doelen die zij hebben.

Zelf ervaar ik ontzettend veel plezier tijdens het sporten. Ik vind het belangrijk dat de mensen die ik begeleid dit ook ervaren. Sport wordt veelal door mensen gezien als middel, maar in mijn ogen heeft het veel meer te bieden dan dat. Ik heb dan ook als doelstelling dat ik mensen motiveer en enthousiasmeer om te alle tijden in beweging te blijven. Graag help ik jou om je doelen te behalen, je plezier te laten ervaren tijdens het sporten en samen op zoek te gaan naar het voedingspatroon dat bij jou past.


Contact

Wil je graag meer informatie over onze diensten en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag. Of meld je direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees hier meer over onze Werkwijze.

 


Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCN