Progressie Foto’s

Hieronder vind je een aantal progressie foto’s van een aantal van onze cliënten. Hoewel afvallen en/of strakker worden niet altijd het primaire doel hoeft te zijn, is het natuurlijk wel mooi meegenomen. Dank aan de cliënten die zo moedig zijn hun progressie met ons te delen! Benieuwd naar meer ervaringen van onze cliënten? Lees ze hier!

Nadat ik me de afgelopen jaren vooral op andere had gefocust (werk, kinderen, vrienden enz.) vond ik het nu tijd worden voor mezelf. Ik was inmiddels erg onzeker geworden over mijn lichaam. Na wat ge-sonja bakker en hier en daar wat sporten te hebben geprobeerd, merkte ik dat ik het beter serieus aan kon pakken. Via internet vond ik Gelukkig Lijf en ik had me geen betere match kunnen wensen. Ik zag en merkte al gauw resultaat, wat mij alleen nog maar meer motiveerde. Naast training en voeding hebben we ook aan stress gewerkt. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik relaxter door het leven ga. Beste keuze ooit! K.
Als ondernemer kan het erg lastig zijn om en shape te blijven. Werk en privé loopt door elkaar heen, je hebt vaak geen vaste werktijden en de netwerk borrels en zakelijke etentjes maken het het ook niet gemakkelijker. Ronan is zelf ondernemer en via een netwerk evenement kwam ik met hem in contact. De begeleiding bij Gelukkig Lijf is gewoon top. Ze weten waar ze over praten en begrijpen hoe het leven van een ondernemer in elkaar steekt. Geen tijd, te druk etc. zijn gewoon smoesjes, neem dat maar van mij aan met 80 uur in de week gas geven. Voor alle omstandigheden weet Ronan en zijn team een passende handschoen te vinden voor je. Gewoon doen! H.
Ik voelde mij onzeker over mijn lijf. Diëten en sporten was niks voor mij. Bij Gelukkig Lijf kreeg ik de persoonlijke aandacht die bij mij past. Erg prettig dat er tijdens de personal trainingen geen andere mensen in de trainingsruimte aanwezig. Het kennisniveau is erg hoog bij de coaches. Ik kan het iedereen aanraden! B.
Ik was al een tijdje zelfstandig bezig met training en voeding toen ik aanklopte bij Gelukkig Lijf. Ik wilde verder komen, maar kreeg dit zelf niet voor elkaar. De trainers bij Gelukkig Lijf zijn echte professionals op het gebied van leefstijl. Door de professionele begeleiding bij mijn training, voeding, slaap en stress reductie ben ik gekomen waar ik wil zijn. Top! B.
Na mijn zwangerschap lukte me het niet meer om zelfstandig de motivatie te vinden om weer fitter te worden. Tevens wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik had weleens in een fitnesscentrum getraind, maar dit vond ik nogal saai en de begeleiding was nou niet echt fantastisch. Op aanraden van een vriendin ben ik in contact gekomen met Gelukkig Lijf, in 1 woord: GEWELDIG! Ze hebben mij super goed geholpen weer gezonder, fitter en strakker te worden. Gelukkig Lijf heeft ruime ervaring met zwangerschappen (in alle fases: voor, tijdens en na, heb ik begrepen). Daarnaast zijn de training hartstikke leuk, dus jullie zijn voorlopig nog niet van mij af 😉 D.
De sportschool vind ik altijd zo saai dat ik dacht dat ik sporten niet leuk vond. Bij Gelukkig Lijf is de werkwijze echter heel anders en wordt er gekeken naar wat bij jou past als persoon. Ik ben in de tussentijd zelfs sporten leuk gaan vinden. Bedankt Gelukkig Lijf! G.
Naarmate ik iets ouder werd merkte ik dat strak en fit blijven allemaal wat minder makkelijk ging dan voorheen. Ongemerkt kwam ik langzaam maar zeker wat kilootjes aan en ging alles wat meer ‘hangen’. Ik sportte zelf al, maar was niet tevreden meer met het resultaat, daarom ben ik destijds op zoek gegaan naar een personal trainer. Na een kennismaking bij Gelukkig Lijf ben ik meteen van start gegaan. Bij Gelukkig Lijf krijg je zoveel meer dan personal training. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot (super gezellige) groepslessen en tot de online omgeving. Daarbij ben ik erachter gekomen hoe belangrijk leefstijl is als je resultaten wilt behalen en behouden. Daarnaast voel ik me ook gewoon veel gezonder en gelukkiger in mijn lijf (en hoofd)! M.
Ik wilde al heel lang een strakker lichaam, met vrouwelijke rondingen. Ik volgde al tijden allerlei fitgirls op Instagram en las van alles op Facebook omtrent training en voeding. Het vervelende is dat iedereen wat anders zegt en het me niet duidelijk werd wat nou goed voor me was. Omdat ik het meteen goed wilde aanpakken ben ik op zoek gegaan naar persoonlijke begeleiding. Bij Gelukkig Lijf had ik meteen een goed gevoel. De begeleiding is allemaal no-nonsense en wetenschappelijk onderbouwd. Verder is iedereen er hartstikke vriendelijk, waardoor het laagdrempelig aanvoelt. Ik ben er helemaal op mijn plek en kan het een ieder aanraden. Investeer in jezelf, in je lijf, in je gezondheid, je zult er een leven lang plezier van hebben. Trust me. T.