All-in Pakket: Training, Voeding en Coaching

De enige in de regio Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen met een unieke combinatie van personal training, persoonlijk voedingsadvies en psychologische begeleiding.

Ben je op zoek naar de beste (personal) trainer en wil je daar graag extra mentale ondersteuning bij?

Of wil je graag aan de slag met je mentale gezondheid aangevuld met fysieke inspanning?

Voor wie is het All-In Pakket geschikt?

Het All-In Pakket is voor jou als:

 • Je op zoek bent naar effectieve personal training,
 • Je op zoek bent naar psychologische ondersteuning,
 • Gebruik wilt maken van vergoeding uit de zorgverzekering,
 • Een gezonder eetpatroon wilt aanleren,
 • Je niet op je plek voelt bij een gewone sportschool en/of psycholoog.
 • Of als je graag een gezonder, fitter en gelukkiger lijf wilt.

“Van de huisarts kreeg ik een verwijzing naar een psycholoog, maar ik voelde me niet zo op mijn plek daar. Dus ging ik zelf op zoek en zo kwam ik bij Gelukkig Lijf. Samen met Ronan kwam ik tot de conclusie dat beweging belangrijk is voor het bestrijden van mijn mentale klachten.

Ronan is mijn psycholoog en tegelijkertijd mijn trainer. En dat is fijn, want hij weet precies wat er in me omgaat. Hij merkt direct welke dagen ik minder presteer omdat ik gewoon laks ben en welke dagen ik het vooral mentaal heel zwaar heb.”

H.

Het All-In Pakket is voor iedereen die aan zijn/haar lichaam en geest wil werken. Bijvoorbeeld om af te vallen (in vetmassa) of aan te komen (in spiermassa) of als je hulp nodig hebt bij het vormen van een gezonde levensstijl. Als je af wilt van te veel snoepen of systematisch overeten of als je niet zo goed weet waar je moet beginnen.

Maar ook voor (herstel van) psychische of somatische klachten kun je bij Gelukkig Lijf terecht. Ook is dit pakket uitermate geschikt voor mensen die niet zo goed naar een sportschool durven of op een andere manier een drempel ervaren. Bij ons krijg je individuele aandacht en is alles gericht op jouw persoonlijke ideale traject.

Bij Gelukkig Lijf in Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen helpen we je!

“De combinatie van professionele mentale ondersteuning, personal training en vergoeding vanuit de zorgverzekering is uniek en daarom kiezen onze cliënten voor het All-In Pakket.”

Bij Gelukkig Lijf hebben we ervaring met veel verschillende achtergronden. Zo helpen we regelmatig mensen af van ongewenst snacken en zorgen we ervoor dat mensen nieuwe tools krijgen waardoor ze langer gemotiveerd blijven. Zo haak je minder snel af en boek je betere resultaten dan in een reguliere sportschool.

Onze aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen zolang je bij ons blijft verandering merkt, maar dat je na je traject ook zelfstandig verder kunt gaan.

Door onze ruime ervaring in de psychologie bieden we ook een goede, duurzame, oplossing bij klachten zoals depressieve of sombere gevoelens, stress of burn-out klachten.

Inhoud van het All-In Pakket:

 • Je krijgt 1-op-1 training van jouw eigen personal trainer.
 • We maken een persoonlijk plan op jou en je doelstellingen geschreven.
 • Voorafgaand aan elke personal training heb je een psychologisch gesprek met een gediplomeerd psycholoog.
 • Je krijgt toegang tot een groepsles per week.
 • Persoonlijk voedingsadvies en voedingsplan.
 • Uitgebreide meetmomenten en voortgangsgesprekken.
 • Toegang tot je eigen online omgeving (met app) waarin je dagelijks je voortgang kunt bijhouden, persoonlijke resultaten in ziet en extra digitale ondersteuning van je trainer krijgt.

Kortom: een compleet pakket waarin sport, voeding en mentale kracht centraal staan.

Wat kun je verwachten van jouw All-In traject bij Gelukkig Lijf:

Elke behandeling bij Gelukkig Lijf is gebaseerd op wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten. Op dit moment behoort de behandeling die Gelukkig Lijf aanbiedt tot de meest effectieve en complete behandelingen die er op dit moment beschikbaar zijn.

Het is wetenschappelijk bewezen dat een combinatie van de juiste voeding, voldoende beweging en mentale ondersteuning helpt je weer fit en gezond te maken, zowel mentaal als fysiek. De combinatie van deze twee componenten werkt beter dan los van elkaar.

Als je bij Gelukkig Lijf voor een All-In Pakket komt, kun je rekenen op een op maat gemaakte psychologische behandeling in combinatie met een op maat gemaakt trainingsplan en voedingsplan. Je krijgt een uitgebreid voedingsadvies, diverse (voortgangs-)metingen en individuele aandacht.

Alles om jou te motiveren om te bewegen en mentaal weer sterk en gezond te worden.

“Je kent wellicht het punt waarop je iets wil veranderen aan jezelf maar je niet precies weet hoe. Na een intake bij Gelukkig Lijf was duidelijk dat dit paste bij mijn wensen. Begeleiding in; Trainen (fitter en strakker worden), mentaal (mind-set) en voedingsadviezen (afvallen) zijn een goede combi om op een snelle manier beter in je vel te komen.

Na drie maanden kan ik alleen maar zeggen, het is gelukt. Zonder veel moeite anders leren omgaan met voeding, fitter geworden door een training op maat en ook mentaal een boost gekregen. Ronan bedankt, ik heb genoten van de training en het resultaat mag er zijn. Beter in mijn vel en 16kg kwijt wat wil een mens nog meer. En misschien nog belangrijker is het feit dat ik hierdoor ook handvatten heb gekregen om dit vast te houden en ook na deze drie maanden zelfstandig verder kan.”

Martin

Ingeschreven voor het All-In Pakket… en nu?

Stap 1:

Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en eventueel een proefles. (Deze afspraak is kosteloos.) Zo krijg je een beter beeld van de trainer en alle mogelijkheden en kun je vast ervaren hoe een sessie bij Gelukkig Lijf kan zijn.

Stap 2:

Besluit je om een traject in te gaan, dan plannen we een intakegesprek. We bespreken jouw persoonlijke achtergrond, je doelen, je wensen en de dingen waar je moeite mee hebt. We hebben het dan ook over je eigen voorkeuren. Wil je rustig aan weer beginnen met sporten? Of juist graag een intensief traject waarin je bezig bent met voeding, beweging, motivatie en coaching?

Stap 3:

Na het intakegesprek gaan we samen kijken hoe je lichaam eraan toe is. Dit doen we door een aantal metingen te doen, zoals je gewicht en je omvang. Daarnaast doen we een aantal eenvoudige oefeningen om te kijken hoe je spieren ontwikkeld zijn en in welke conditie je bent.

Je hoeft hier overigens niet zenuwachtig voor te zijn. De oefeningen zijn eenvoudig en je hoeft geen doel te behalen. Het kan niet ‘goed’ of ‘fout’ zijn! Na de metingen en de oefeningen ontstaat een goed beeld van je lichamelijke fitheid.

Stap 4:

Op basis van ons gesprek en de metingen stellen we een haalbaar plan op. Je persoonlijke plan bestaat uit verschillende componenten. In de meeste gevallen bevat dat plan een combinatie van:

 • Psychologische begeleiding en/of (mental) coaching
 • Een voedingsplan
 • Personal training(en)
 • Online begeleiding
 • Groepsles(sen).

Deze combinatie is bewezen effectief en je zult al snel veranderingen in je lichaam opmerken.

Stap 5:

We gaan samen aan de slag!

Wat kost een All-In Pakket?

Als je een All-In Pakket afneemt kom je in veel gevallen in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Bekijk onze vergoedingenpagina voor meer informatie of onze tarieven voor onze complete pakketten.

Wist je dat je all-in begeleiding ook online kan volgen? Klik hier voor meer info.

Contact

Wil je graag meer informatie over onze personal training en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag. Of meld je direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, eventueel met persoonlijke proefles:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCN