Vergoedingen

Vergoedingen vanuit de zorgverzekering

Als praktijk is Gelukkig Lijf aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de RBCZ. Hierdoor is het in veel gevallen mogelijk om voor (een gedeelte van) de behandelingen vergoeding te krijgen, afhankelijk van het type behandeling (bijvoorbeeld psychologische begeleiding, All-in en soms Leefstijlcoaching) en je (aanvullende) zorgverzekering.

Meer informatie vind je op de pagina van de NFG. Voor een schatting van de mogelijke vergoedingen in 2018 bekijk je deze lijst van vergoedingen per verzekeraar. Voor de vergoedingen over 2019 klik hier. De Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) valt vanaf 2019 het basispakket van de zorgverzekering. Lees hier meer omtrent de invulling en voorwaarden.

Tevens is Gelukkig Lijf lid van de nationale en (inter)nationale beroepsvereniging voor ACT therapeuten; de ABCS en de ABCSbene.

Aftrekbaarheid inkomsten belasting

Zelfstandigen kunnen een traject opgeven als zakelijke uitgaven.

Werknemers kunnen via hun werkgever vaak aanspraak maken op opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling.

Verder kan in het kader van Wet Verbetering Poortwachter na overleg met de bedrijfsarts een traject gestart worden voor bijvoorbeeld burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.

Meer informatie over vergoedingen?

Heb je interesse in een traject bij Gelukkig Lijf en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor vergoeding? Neem dan contact met ons op.

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCNGelukkig Lijf is aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Onze partners:

Fysio Donders Radboud Universiteit NijmegenEvers