Personal Trainer Oosterbeek

Gelukkig Lijf: Personal Trainer Arnhem

Zoek jij een Personal Trainer in de omgeving van Oosterbeek (omgeving Arnhem)? Niet alleen op onze locatie in Apeldoorn kun je je lijf weer gelukkig(er) maken door onze bijzondere combinatie van training en voeding, maar ook bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek kun je hiervoor terecht.

Waarom jij zou kunnen kiezen voor Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek:

Vind je het lastig om naar een sportschool te gaan en het vol te houden?

Heb je al verscheidene dingen geprobeerd, maar slaag je er niet in om een gezond leefpatroon vol te houden?

Wellicht ben je al druk met een specifieke sport en wil je dat naar een hoger niveau brengen?

Oftewel: er zijn veel verschillende redenen waarom je kan kiezen voor een personal trainer!

Bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek bieden we personal training aan voor:

 • Als je wil aankomen of afvallen op een gezonde, verantwoorde manier.
 • Strakker in je lichaam zitten, spieropbouw of verbetering van een sport die al beoefend wordt..
 • Tijdens of na herstel van ziekte, operatie of blessure.
 • Verbetering van je conditie.
 • Vergroting van je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.
 • Als je meer energie wilt hebben gedurende de dag.

Oftewel, wij zijn er voor iedereen die een gelukkig(er) lijf wil.

Onze beloftes aan jou:

 • Je krijgt bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek een combinatie van voedingsadvies en training afgestemd op jouw lichaam.
 • Elke week is het mogelijk deel te nemen aan een groepsles, er zit namelijk één groepsles inbegrepen bij je traject.
 • Persoonlijk is bij ons écht persoonlijk: begeleiding is echt een-op-een, zonder andere aanwezigen in de zaal.
 • We maken een plan dat specifiek op jouw persoonlijke doelstellingen en jouw lichaam geschreven is.
 • Altijd reëele doelen: je krijgt de uitdaging die bij jouw lichaam en niveau aansluit.
 • Al onze trainers hebben minimaal HBO denk- en werk niveau, omdat jouw gezondheid van van enorme waarde is.
 • Je krijgt direct toegang tot je eigen online omgeving (website en app) waar je continu je voortgang bijhoudt, je eigen resultaten in ziet en extra ondersteuning krijgt van je trainer.
 • Wij zijn een veilige haven waar je je niet anders voor hoeft te doen.

“Erg tevreden met de begeleiding en de resultaten die ik heb behaald bij Gelukkig Lijf. De unieke combinatie van personal training, voedingsbegeleiding en mental coaching werkte super voor mij. Tevens vond ik het erg fijn dat ze bij Gelukkig Lijf niet aan ‘diëten’ doen, maar kijken naar een duurzame aanpassing van je leefstijl, welke voor jou haalbaar is. Ik kan het iedereen aanraden, investeer in je eigen gezondheid en pluk er de vruchten van.”

Ruud – 2018

Ingeschreven voor personal training bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek… wat kan ik verwachten?

Ieder traject begint met een vrijblijvend en en kosteloos kennismakingsgesprek en optioneel een proefles. Hierdoor krijg je een beter beeld van de trainer en de mogelijkheden en kun je ervaren hoe een les bij Gelukkig Lijf in elkaar zit.

Besluit je om het traject te starten, dan beginnen we met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek horen we graag meer over jou, je wensen, je doelen en de dingen waar je wellicht moeite mee hebt. We bespreken dan tevens je eigen voorkeuren. Begin je liever weer rustig met sporten? Of heb je juist graag een intensiever traject waarin je de nadruk ook legt op voeding, beweging, motivatie en coaching?

Na het intakegesprek gaan we samen kijken wat jouw lichaam op dat moment kan. Dit doen we door middel van een aantal metingen, zoals je omvang, gewicht en lichaamssamenstelling. Daarnaast we doen enkele eenvoudige oefeningen om te zien in welke conditie je bent en hoe je spieren ontwikkeld zijn.

Het is overigens niet nodig om hier nerveus voor te zijn. De oefeningen zijn relatief simpel en je hoeft verder geen doel te behalen. Het kan niet ‘fout’ of ‘goed’ zijn! Na het afnemen van de oefeningen en meting hebben we een goed beeld van je lichamelijke fitheid.

Aan de hand van ons gesprek en de metingen stellen we een haalbaar plan op. Dit plan bestaat vaak uit verschillende componenten. In de meeste gevallen bevat het plan een unieke combinatie van psychologische begeleiding en/of (mental) coaching, personal training, een voedingsplan, online begeleiding en eventueel groepslessen. Deze combinatie is bewezen effectief en je zult al gauw veranderingen opmerken in je lichaam.

Waarom kies je voor personal training bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek?

Er zijn vele personal trainers in de buurt van Arnhem te vinden, maar bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek, bieden we niet alleen ‘gewone’ personal training aan. We bieden een unieke combinatie van voeding en training.

Je ontvangt voedingsadvies van een gewichtsconsulent en onze personal training krijg je van trainers die zelf soms ook op topniveau presteren en weten wat hun vak inhoudt.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om specifieke trainingen te volgen op het gebied van:

 • Kickboksen
 • Krav Maga
 • Boksen

Deze speciale trainingen helpen naast conditie verbeteren, afvallen en fit worden met het aanleren van technieken uit het boksen en kickboksen. Het vergroot tevens je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen.

“Ik vond sporten nooit leuk om te doen. Maar sinds ik bij Gelukkig Lijf sport, ben ik het echt leuk gaan vinden! Ik ben eerst begonnen met Personal Training met Ronan en Doff. Ze motiveren je en geven altijd positieve feedback. Ze houden ook wel van een grapje, net als ik.”

Gonneke – 2018

Wat kan je verwachten bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek?

Wanneer je bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek begeleiding krijgt kan je zowel op lange als korte termijn grote verschillen voelen en zien.

Als je wat langer bezig bent zul je zien dat je zowel mentaal als fysiek grote sprongen vooruit maakt. Als afslanken je doel is, zal je kleding wellicht een of meerdere maatje(s) kleiner worden. En is spieropbouw je doel, dan zul je ongetwijfeld zichtbare resultaten boeken.

Op kortere termijn merk je al snel vooruitgang in de oefeningen die je wekelijks doet en je gaat je dagelijks een beetje sterker voelen. Al gauw zul je merken dat je strakker in je vel komt, je een nieuw levensritme vindt en bijvoorbeeld minder snel buiten adem bent.

Je zult, vooral in het begin, ook wel eens moeheid of je spierpijn ervaren, maar ook daar helpen wij je doorheen! Je hoeft het niet alleen te doen, wij zijn er voor je. Zeker als het even niet mee zit.

Daarnaast zal je mentaal verschil gaan merken. Doordat je lichaam fitter wordt krijg je meer energie en word je weerbaarder voor mentale en fysieke uitdagingen. De kans is groot dat je meer zelfvertrouwen in je dagelijkse leven krijgt.

“Na jaren van alles geprobeerd te hebben eindelijk via Gelukkig Lijf blijvend resultaat geboekt met afvallen en fit worden. Top trainers! .”

Erwin – 2017

Kosten van personal training bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek

Voor alle tarieven, mogelijkheden en pakketten ga je naar onze tarievenpagina. Wens je meer informatie over mogelijke vergoedingen? Bekijk dan onze informatiepagina.

Contact

Wil je graag meer informatie over personal training, voeding en mental coaching bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Oosterbeek en onze beschikbaarheid? Neem dan gauw contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk. Of meld je direct aan voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Volg ook onze Instagram en Facebook pagina om op de hoogte te blijven van: gratis tips omtrent sport en voeding, de laatst nieuwtjes, acties, interessante blogs en nog veel meer!

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCN