Personal Trainer Apeldoorn

personal trainer Apeldoorn

Op zoek naar de beste Personal Training in Apeldoorn? Word de beste versie van jezelf met de unieke combi van persoonlijke training en voedingsbegeleiding bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Apeldoorn!

Waarom jij zou kunnen kiezen voor Gelukkig Lijf: Personal Trainer Apeldoorn:

Je durft niet zo goed naar een sportschool omdat je je er niet fijn voelt of het saai vind.

Je hebt al veel verschillende dingen geprobeerd, maar op de een of andere manier lukt het niet om een gezond leefritme vol te houden.

Misschien ben je al druk met sporten, maar wil je dat naar een hoger niveau brengen met professionele begeleiding.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende redenen (en nog veel meer) waarom je kunt kiezen voor een personal trainer.

“Samen met behulp van Doff en Ronan tussen de 20 en 30 kilo afgevallen! De trainingen zijn altijd intensief en gezellig! Zeer tevreden dus.”

Kim – 2014

Ook mensen uit de omgeving Uchelen, Beekbergen, Wenum-Wiesel, Klarenbeek en omstreken kunnen uiteraard bij ons terecht voor personal training en meer! Wist je dat we ook een locatie in Arnhem hebben?

Bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Apeldoorn, bieden we personal training voor:

 • Iedereen die op een gezonde manier wilt afvallen of aankomen.
 • Effectief je conditie verbeteren.
 • Strakker in je vel, spieropbouw of verbetering voor een specifieke sport.
 • Als je je energievoorraad wilt vergroten.
 • Jezelf mentaal weerbaarder maken en zelfvertrouwen verbeteren.
 • Bij of na herstel van een blessure, operatie of ziekte.

Oftewel: iedereen die graag een gelukkig lijf wilt!

Wat kun jij van ons verwachten:

 • Het traject wordt op jouw lichaam en capaciteiten afgestemd en aan de hand van jouw doelstellingen geschreven.
 • Je krijgt bij ons een unieke combinatie van individuele training en voeding speciaal ingericht op jouw lichaam.
 • Je vindt bij ons een veilige haven waar je altijd jezelf kunt zijn.
 • Personal training is bij ons ook écht persoonlijk, er zijn verder geen andere mensen in de zaal.
 • Trainers die minimaal HBO werk en denkniveau hebben, want jouw gezondheid is van grote waarde.
 • Altijd haalbaar doelen; we beginnen bij het niveau dat bij je past en werken vanuit daar verder.
 • Elke week kun je meedoen aan één of meerdere groepslessen, een gedeelte hiervan zit bij je traject inbegrepen.
 • Toegang tot onze (beveiligde) online omgeving, waarin je je eigen profiel krijgt waarop je je voortgang kunt bijhouden, extra tips krijgt van onze trainers, online training kunt volgen en nog veel meer.
 • In Apeldoorn heb je de keuze tussen mannelijke en vrouwelijke personal trainers.

Je kent wellicht het punt waarop je iets wil veranderen aan jezelf maar je niet precies weet hoe. Na een intake bij Gelukkig Lijf (Ronan) was duidelijk dat dit paste bij mijn wensen. Begeleiding in; personal training (fitter & kracht), mentaal (mindset) en voedingsadviezen (afvallen) zijn een goede combi om op een snelle manier beter in je vel te komen. Na drie maanden kan ik alleen maar zeggen, het is gelukt. Zonder veel moeite anders leren omgaan met voeding, fitter geworden door een training op maat en ook mentaal een boost gekregen. Ronan bedankt, ik heb genoten van de training en het resultaat mag er zijn. Beter in mijn vel en 16Kg. kwijt wat wil een mens nog meer. En misschien nog belangrijker is het feit dat ik hierdoor ook handvatten heb gekregen om dit vast te houden en ook na deze drie maanden zelfstandig verder kan. – Martin

Vraag nu een vrijblijvende en kosteloze kennismaking aan, eventueel met proefles!

Ingeschreven bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Apeldoorn… hoe nu verder?

Nog voordat een traject daadwerkelijk van start gaat kun je kosteloos en vrijblijvend langskomen voor een kennismaking en proefles. Op deze manier kun je zelf ervaren of het iets voor je is en kunnen we alle mogelijkheden persoonlijk met je doornemen.

Wanneer we samen van start gaan met het traject beginnen we met een intakegesprek. In dit gesprek leren we jou beter kunnen, bespreken we samen je doelen en kun jij bij ons aangeven waar je wellicht moeite mee hebt. Wil je graag rustig aan weer opbouwen met trainen? Of wil je juist graag intensief aan de slag met een beweging, voeding en coaching?

Na het intakegesprek gaan we samen kijken hoe je lichaam er aan toe is. We doen een aantal eenvoudige testen en metingen. We meten je lichaamssamenstelling (oftewel je gewicht, maar ook je vetpercentage, je spiermassa en je omvang). Daarnaast testen we je kracht en conditie door middel van een aantal relatief simpele oefeningen.

Er is geen enkele reden om hier zenuwachtig voor te zijn. Je hoeft bij de testen en metingen geen doel te behalen, het is slechts een nulmeting om in de toekomst veranderingen in je lichaam in kaart te kunnen brengen (meten = weten).

Op basis van ons gesprek, de testen en de metingen stellen we samen een haalbaar plan op. Dat plan kan bestaan uit verschillende componenten. In de meeste gevallen bevat het plan een combinatie van psychologische begeleiding en/of (mental) coaching, een voedingsplan, personal training(en), online begeleiding en groepsles(sen). Deze combinatie is bewezen effectief en je zult al snel veranderingen in je lichaam en geest opmerken.

Waarom kiezen voor Gelukkig Lijf: Personal Trainer Apeldoorn?

Er zijn genoeg personal trainers in de buurt te vinden, maar bij Gelukkig Lijf bieden we niet zomaar ‘gewone’ personal training. We bieden een unieke combinatie van training en voeding. Je krijgt bij ons fysieke begeleiding maar ook 24/7 online begeleiding. Onze trainers zijn niet alleen allemaal gediplomeerd, ieder heeft ook z’n eigen specialiteit. Zo zijn de trainers bij ons vaak ook psycholoog en/of mental coach en/of voedingsconsulent en/of diëtist.

Je krijgt voedingsadvies van een echte gewichtsconsulent of diëtist en onze personal training krijg je van trainers die zelf ook op topniveau presteren en hun vak verstaan. Naast training krijg je ook adviezen op het gebied van leefstijl om zo nog betere resultaten te behalen.

Daarnaast is het mogelijk om trainingen te volgen op het gebied van:

 • Kickboksen
 • Boksen

Deze speciale trainingen helpen naast afvallen, conditie verbeteren en fit worden met het aanleren van technieken uit het boksen en kickboksen. Het vergroot tevens je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Trainen met een personal trainer motiveert je om echt te gaan sporten en steeds tot het uiterste te gaan. Ook de mini-groepslessen zijn fijn; omdat de groep klein is, is ook daar ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik heb nooit van sporten gehouden en vind het nu zelfs leuk om te doen, en ben zelfs thuis aan het trainen geslagen! De trainers zijn positief en verstaan hun vak. Absolute aanrader om hier te gaan sporten. – Gonneke

Wat levert Personal Training je op?

Bij begeleiding binnen Gelukkig Lijf gaan we ervoor dat je zowel op de korte als op de lange termijn grote verschillen gaat zien en voelen.

Je zult al snel merken dat je steeds een beetje sterker en fitter wordt. Zelfs op de korte termijn zul je zien dat je wat strakker in je vel komt te zitten. Ook je conditie zal beter worden, waardoor je minder snel buiten adem bent. Je begint al te wennen aan je nieuwe, gezondere levensritme.

Je zult in het begin soms misschien een beetje worden of spierpijn voelen, maar ook daar helpen we je doorheen! We doen dit traject samen, je hoeft het niet alleen te doen.

Wanneer je wat verder bent zul je opmerken dat je zowel fysiek als mentaal flinke sprongen vooruit maakt. Als afvallen 1 van je doelen is zal je omvang afnemen en zal je kledingmaat 1 of meerdere maten slinken. Is spieropbouw 1 van je doelen, dan zul je dit zien en merken aan je lijf.

Niet alleen in je lichaam maar ook mentaal zul je verschil gaan merken. Sporten is een wetenschappelijk onderbouwde vorm om zowel fysiek als mentaal  fitter en weerbaarder te worden. Je zult beter kunnen omgaan met de dagelijkse stress van het leven en je zelfvertrouwen zal toenemen.

Kosten van Personal Training bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Apeldoorn

Voor alle mogelijkheden, pakketten en tarieven ga je naar onze tarievenpagina. Voor meer informatie over mogelijke vergoedingen bekijk je onze informatiepagina.

Contact

Wil je graag meer informatie over Gelukkig Lijf: Personal Trainer Apeldoorn en onze beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag. Meld je nu aan voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking eventueel met proefles!

Volg tevens onze Facebook en Instagram pagina om op de hoogte te blijven van: de laatst nieuwtjes, gratis tips omtrent sport en voeding, interessante blogs en nog veel meer!

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCN