Personal Trainer en Training Apeldoorn

Zoek jij de allerbeste Personal Trainer in regio Apeldoorn krijgen? Word de beste versie van jezelf met de bewezen effectieve combinatie van Persoonlijke Training en Voedingsbegeleiding met een Personal Training bij Gelukkig Lijf Apeldoorn!

Herken jij jezelf in 1 (of meerdere) van de onderstaande punten:

 • Je durft je niet echt naar een sportschool te gaan, omdat je je er niet zo thuis voelt,
 • Sporten vind je niet (zo) leuk en diëten is niks voor jou,
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar het blijft erg lastig om jezelf een gezonde levensstijl aan te meten,
 • Sporten doe je al flink, maar wilt je dit door middel van professionele begeleiding nog effectiever laten zijn.

Zoals je ziet zijn er vele redenen waarvoor je een personal trainer kunt inzetten!

Persoonlijke ervaring

Na het fijne intake gesprek met Douwe gelijk goed aan de slag gegaan. Elke week fijne trainingen waarbij je steeds meer uitgedaagd wordt. Fijne gesprekken over je voeding en mogelijke valkuilen. In drie maanden meer dan tien kilo en tien cm verloren! – Madelon

Ook voor de mensen uit de omgeving Uchelen, Beekbergen, Wenum-Wiesel, Klarenbeek en omstreken kunnen uiteraard bij ons terecht voor personal training en meer! Wist je dat we ook nog een locatie in Arnhem en Nijmegen hebben?

personal trainer Apeldoorn

Een Personal Trainer van Gelukkig Lijf Apeldoorn, biedt personal training voor:

 • Iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier wilt afvallen of aankomen;
 • Effectief je conditie verbeteren;
 • Strakker in je vel zitten, spieropbouw of verbetering voor een specifieke sport;
 • Als je je energievoorraad wilt vergroten;
 • Jezelf mentaal weerbaarder maken en zelfvertrouwen verbeteren;
 • Bij of na herstel van een blessure, operatie of ziekte.

Oftewel, iedereen die graag een Gelukkig Lijf wilt.

Wat kun jij van ons verwachten tijdens een Personal Training traject:

 • Het personal training traject wordt op jouw lichaam en capaciteiten afgestemd en aan de hand van je doelstellingen geschreven.
 • Je krijgt bij ons een unieke combinatie van individuele personal training en voeding speciaal ingericht op jouw lichaam.
 • Je vindt bij ons een veilige haven waar je altijd jezelf kunt zijn.
 • Personal training is bij ons ook écht persoonlijk, er zijn verder geen andere mensen in de zaal.
 • Trainers die minimaal HBO werk en denkniveau hebben, want jouw gezondheid is van grote waarde.
 • Altijd haalbaar doelen; we beginnen bij het niveau dat bij je past en werken vanuit daar verder.
 • Elke week kun je meedoen aan één of meerdere groepslessen, een gedeelte hiervan zit bij je traject inbegrepen.
 • Toegang tot onze (beveiligde) online omgeving, waarin je je eigen profiel krijgt waarop je je voortgang kunt bijhouden, extra tips krijgt van onze personal trainers, online training kunt volgen en nog veel meer.
 • In Apeldoorn heb je de keuze tussen mannelijke en vrouwelijke personal trainers.

Persoonlijke ervaring met Personal Training bij Gelukkig Lijf Apeldoorn:

Je kent wellicht het punt waarop je iets wil veranderen aan jezelf maar je niet precies weet hoe. Na een intake bij Gelukkig Lijf (Ronan) was duidelijk dat dit paste bij mijn wensen. Begeleiding in; personal training (fitter & kracht), mentaal (mindset) en voedingsadviezen (afvallen) zijn een goede combi om op een snelle manier beter in je vel te komen. Na drie maanden kan ik alleen maar zeggen, het is gelukt. Zonder veel moeite anders leren omgaan met voeding, fitter geworden door een training op maat en ook mentaal een boost gekregen. Ronan bedankt, ik heb genoten van de training en het resultaat mag er zijn. Beter in mijn vel en 16Kg. kwijt wat wil een mens nog meer. En misschien nog belangrijker is het feit dat ik hierdoor ook handvatten heb gekregen om dit vast te houden en ook na deze drie maanden zelfstandig verder kan. – Martin.

Vraag nu een vrijblijvende en kosteloze kennismaking aan, eventueel met een persoonlijke proefles!

Nog voordat een traject daadwerkelijk van start gaat kun je kosteloos en vrijblijvend langskomen voor een kennismaking en persoonlijke proefles personal training. Op deze manier kun je zelf ervaren of het iets voor je is. Of er een klik is met de personal trainer. Daarnaast kunnen we rustig alle mogelijkheden persoonlijk met je doornemen.

Ingeschreven voor een personal training met een personal trainer bij Gelukkig Lijf Apeldoorn.. hoe nu verder?

Wanneer we samen van start gaan met het traject begint de personal trainer met een intakegesprek. In dit gesprek leren we jou beter kunnen, bespreken we samen je doelen en kun jij bij ons aangeven waar je wellicht moeite mee hebt. Wil je graag rustig aan weer opbouwen met trainen? Of wil je juist graag intensief aan de slag met een personal training, voeding en coaching.

Intake

Na het intakegesprek gaan we samen kijken hoe je lichaam er aan toe is. We doen een aantal eenvoudige testen en metingen. We meten je lichaamssamenstelling (oftewel je gewicht, maar ook je vetpercentage, je spiermassa en je omvang). Daarnaast test de personal trainer je kracht en conditie d.m.v. van een aantal relatief simpele oefeningen.

Er is geen enkele reden om hier zenuwachtig voor te zijn. De personal trainer zal je goede begeleiding bieden. En je hoeft bij de testen en metingen geen doel te behalen, het is slechts een nulmeting om in de toekomst veranderingen in je lichaam in kaart te kunnen brengen (meten = weten). Tevens bespreken we een aantal belangrijke leefstijl factoren. We kijken bijvoorbeeld naar je slaapkwaliteit en je stresslevels.

Op basis van ons gesprek, de testen en de metingen stellen we samen een haalbaar plan op. Dat plan kan bestaan uit verschillende componenten. In de meeste gevallen bevat het plan een combinatie van psychologische begeleiding en/of (mental) coaching, een voedingsplan, personal training, online begeleiding en groepsles(sen). Deze combinatie is bewezen effectief en je zult al snel veranderingen in je lichaam en geest opmerken!

Waarom zou je moeten kiezen voor een personal trainer uit Apeldoorn van Gelukkig Lijf?

Er zijn genoeg personal trainers in de buurt te vinden, Maar bij Gelukkig Lijf bieden we niet zomaar ‘gewone’ personal training. We bieden een unieke combinatie van personal training, voeding en leefstijlcoaching. Je krijgt bij ons fysieke begeleiding maar ook 24/7 online begeleiding. Onze trainers zijn niet alleen allemaal gediplomeerd, ieder heeft ook z’n eigen specialiteit. Zo zijn de personal trainers bij ons vaak ook psycholoog en/of mental coach en/of voedingsconsulent en/of leefstijlcoach.

Je krijgt voedingsadvies van een echte gewichtsconsulent of diëtist en onze personal training krijg je van personal trainers die zelf ook op topniveau presteren en hun vak verstaan! Naast training krijg je ook adviezen op het gebied van leefstijl om zo nog betere resultaten te behalen.

Daarnaast is het mogelijk om personal training te volgen op het gebied van:

 • Kickboksen
 • Boksen

Deze speciale personal trainingen helpen naast afvallen, conditie verbeteren en fit worden met het aanleren van technieken uit het boksen en kickboksen. Het vergroot tevens je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Persoonlijke ervaring:

Trainen met een personal trainer motiveert je om echt te gaan sporten en steeds tot het uiterste te gaan. Ook de mini-groepslessen zijn fijn; omdat de groep klein is, is ook daar ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik heb nooit van sporten gehouden en vind het nu zelfs leuk om te doen, en ben zelfs thuis aan het trainen geslagen! De trainers zijn positief en verstaan hun vak. Absolute aanrader om hier te gaan sporten. – Gonneke.

Wat levert Personal Training bij Gelukkig Lijf Apeldoorn je op?

Bij een personal training traject binnen Gelukkig Lijf Apeldoorn gaan we ervoor dat je zowel op de korte als op de lange termijn grote verschillen gaat zien en voelen!

Je zult al snel merken dat je steeds een beetje sterker en fitter wordt. Zelfs op de korte termijn zal je zien dat je wat strakker in je vel komt te zitten. Ook je conditie zal beter worden, waardoor je minder snel buiten adem bent. Je begint al te wennen aan je nieuwe, gezondere levensritme.

Je zult in het begin soms misschien een beetje worden of spierpijn voelen, dit is onderdeel van het proces en ook hiermee helpen wij je. We doen dit traject samen.

Maar dan.

Wanneer je wat verder bent zal je opmerken dat je zowel fysiek als mentaal flinke sprongen vooruit maakt. Als afvallen 1 van je doelen is zal je omvang afnemen en zal je kledingmaat 1 of meerdere maten slinken. Is spieropbouw 1 van je doelen, dan zal je dit zien en merken aan je lijf.

Je zult gaan merken dat je niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal sterker zult worden. Sporten is een wetenschappelijk onderbouwde vorm om zowel fysiek als mentaal fitter en weerbaarder te worden. Daarbij krijg je met een personal trainer maatwerk! Daarnaast zal je beter kunnen omgaan met de dagelijkse stress van het leven en je zelfvertrouwen zal toenemen!

Tarieven van Personal Training met een personal trainer bij Gelukkig Lijf Apeldoorn

Voor alle verschillende opties, pakketten en kosten ga je naar onze tarievenpagina. Voor meer info omtrent mogelijke vergoedingen zie onze vergoedingenpagina.

Wist je dat je bij afname van een personal training abonnement ook een evenredig aantal groepslessen cadeau krijgt? Je kunt dus voor iedere persoonlijk afspraak die je maakt kosteloos een extra training meepakken! Daarnaast krijg je ook onbeperkt toegang tot onze afgesloten online omgeving, inclusief apps voor je smartphone. Je vindt hier tips en begeleiding omtrent training, voeding en nog veel meer!

Persoonlijke Coaching

Heb je naast personal training en persoonlijke voedingsbegeleiding ook interesse in persoonlijke coaching? Wellicht dat onze all-in variant dan iets voor jou is. Bij de all-in begeleiding krijg je naast personal training en voedingsbegeleiding ook psychologische begeleiding of mental coaching of leefstijlcoaching. Hierbij wordt er naast de lichamelijke aspecten ook nog extra aandacht besteed aan het mentale aspect van je gezondheid. Het is ook mogelijk om afzonderlijk psychologische begeleiding of leefstijlcoaching te volgen.

Contact

Wil je meer te weten komen over personal training bij Gelukkig Lijf Apeldoorn of heb je nog vragen? We staan je uiteraard meer dan graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!

Volg tevens onze Facebook en Instagram en LinkedIn voor meer nieuws, nuttige blogs over training, voeding, psychologie, leefstijl en meer.

Gelukkig Lijf is lid van

personal trainer Apeldoornpersonal trainer Apeldoornpersonal trainer Apeldoorn