15 kilo Afvallen voor je Bruiloft

“Dat gaat nooit lukken.” Dat was wat de verkoopster van de bruidsjurkenwinkel zei. Gelukkig Lijf lid Annika vroeg haar of ze de jurk nog kon verstellen als ze 15 kilo zou afvallen. Het antwoord van de verkoopster ging niet zozeer over het verstellen, maar over het afvaldoel.

In Oktober gaan Annika en Donny trouwen, wat voor hen een ideale stok achter de deur was om een aantal kilo’s te willen afvallen. Sinds eind januari is er al ruim 10 kilo af bij Annika, dus de verkoopster kan wel eens ongelijk gaan krijgen. Iets wat Annika op dat moment al dacht. “Er ging een knop om, ik wist dat het wél kon.”

Dat het tot nu toe zo snel zou gaan had ze echter ook niet helemaal verwacht. “Ik had vertrouwen in de aanpak van Gelukkig Lijf. Jullie geven ons handvatten om het zelf te doen, in de hoop dat we over een tijd jullie op het gebied van voeding niet meer nodig hebben, en we het zelf kunnen. Met een crashdieet kan je waarschijnlijk sneller de 15 kilo aantikken. Alleen dat is niet iets voor de lange termijn, je verandert weinig aan je levensstijl”Annika en Donny trainen vaak samen bij Gelukkig Lijf. Ze merkt op dat ze daardoor juist meer naar elkaar toegroeien. “Als ik hem zo bezig zie, hij doet echt z’n best. We doen het echt samen, dat maakt je ook trots op elkaar.”Het trouwdoel geeft hen zeker motivatie, maar ze zien het niet als het eindpunt van hun inzet. “Dit is niet alleen voor de bruiloft. Maar ook toekomst.”

Wil jij ook aan je gezondheid werken (mogelijk met vergoeding vanuit de zorgverzekering), vraag een gratis kennismakingsafspraak en proefles aan:

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.