Gelukkig Lijf Online Platform: tips en weetjes.

Gelukkig Lijf hecht er veel waarde aan om haar leden zoveel mogelijk handvaten aan te reiken om hun reis naar een blijvend gelukkig(er) lijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een van deze handvaten is ons uitgebreide online platform. Bijna alle leden gebruiken het reeds om hun voeding bij te houden en zich in te schrijven voor bijvoorbeeld groepslessen. Echter zijn er nog meer mogelijkheden die je wellicht nog niet ontdekt had.


Wist je bijvoorbeeld dat je in onze online omgeving ook..

.. je eigen workouts kan maken of een workout voor thuis kan laten maken door je trainer? Zoek onder ‘WORKOUTS’ naar een trainingsschema dat bij jou past, of vraag je trainer om er samen met jou een te maken! Er zijn enorm veel variaties mogelijk om jouw workout zo leuk en efficiënt voor jouw lichaam en wensen te maken.

… uitdagingen aan kan gaan met alle Virtuagym leden. Omdat het platform geïntegreerd is met een van de grootste fitness-apps (Virtuagym), is het mogelijk om de strijd aan te gaan met alle lede en leuke uitdagingen te voltooien. Even iets minder motivatie? Neem eens een kijkje onder het kopje ‘UITDAGINGEN’ en doe bijvoorbeeld de ‘Squats Challenge’!

… je eigen maaltijden kan opslaan, zodat je niet telkens dezelfde dingen op hoeft te zoeken. Wanneer je bijvoorbeeld alle ingrediënten van je ontbijt invult en deze allemaal aanvinkt, kun je kiezen voor ‘Opslaan als maaltijd’. Dan kun je ‘m de volgende keer in een klik weer invullen. Scheelt weer moeite!

.. je smartwatch / sporthorloge kan koppelen aan onze online omgeving? Deze koppeling zorgt ervoor dat de bijgehouden activiteiten (en dus verbrande calorieën) meegenomen worden in de berekening van de hoeveelheid die je op een dag kan eten. Lukt het niet om beiden te verbinden? Wellicht kan je trainer je helpen met het koppelen.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.