Psychologische begeleiding in Arnhem en Apeldoorn

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen?

Bijvoorbeeld omdat het niet goed met je gaat omdat het ‘tussen de oren’ onrustig is?

Dan kun je bij Gelukkig Lijf terecht voor psychologische begeleiding, bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Stress en werkstress
  • Somberheidsklachten zoals depressieve gedachten
  • Begeleiding bij (chronische) pijn
  • Ondersteuning bij (chronische) vermoeidheid
  • Eet problematiek, bijvoorbeeld eetbuien, ondervoeding, teveel snoepen etc.
  • Posttraumatische stress stoornissen
  • Onzekerheid en/of een laag zelfbeeld
  • Motivatieproblemen op het werk of in de privésfeer

Uniek bij Gelukkig Lijf

Bij Gelukkig Lijf geloven we dat een gezond lichaam, gezonde voeding en een gezonde geest altijd bij elkaar horen. Dat zeggen we niet alleen, daar richten we ook onze behandelingen op in.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat begeleiding op alle drie de vlakken meer en langduriger resultaat oplevert dan wanneer er slechts één aspect wordt behandeld. Bij overgewicht bijvoorbeeld is beweging en gezonde voeding het gangbare advies. Maar gecombineerd met cognitieve gedragstherapie is het resultaat groter en blijft het effect langer merkbaar.

Gelukkig Lijf is de enige praktijk in de regio Arnhem en Apeldoorn waarbij het mogelijk is om een behandeling te volgen bij een psycholoog in combinatie met fysieke beweging en een gedegen voedingsadvies.

Je wordt tijdens je gehele traject begeleid door een gediplomeerd psycholoog. Wil je meer over hen weten? Dan kun je hier meer lezen over het team.

”We krijgen maar één lichaam en daar moeten we zuinig op zijn. Ik help je graag om je lichaam en je geest gezond te houden zodat je lang kunt genieten van een gelukkig lijf.“

Tarieven en vergoedingen

Afhankelijk van de behandeling en je zorgverzekering kun je in aanmerking komen voor vergoeding van een behandeling bij Gelukkig Lijf. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar onze vergoedingenpagina. Hier vind je onder andere een actuele lijst met vergoedingen.

De tarieven van een psychologische behandeling kun je terugvinden op onze tarievenpagina.

Contact

Wil je graag meer informatie over onze psychologische begeleiding en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag.

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

Gelukkig Lijf is aangesloten bij de Nederlandse Federatie GezondheidszorgGelukkig Lijf is aangesloten bij de ABCSGelukkig Lijf is aangesloten bij de BLCNGelukkig Lijf is aangesloten bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg