Roland en Valesca vielen samen 30kg af!

Roland en Valesca vielen samen 30kg af

Roland en Valesca sporten al enige tijd samen bij Gelukkig Lijf in Arnhem. Inmiddels zijn ze samen al ruim 30kg afgevallen en hartstikke fit geworden! Lees hieronder hun verhaal.

Roland

Ik ben Roland van Gessel. Ik woon in Arnhem. Ben getrouwd met Valesca en heb 2 zonen van 8 en 11 jaar.

Hoe ben je bij Gelukkig Lijf terecht gekomen?

Ik ken Ronan vanuit het bestuur van de SJOA waar wij samen in zaten. Ik zocht naar een sportactiviteit die ik samen met mijn vrouw kon doen. We wilde allebei wat afvallen en konden daar wel wat hulp bij gebruiken. We hadden al verschillende methoden geprobeerd de laatste jaren maar alles niet zo succesvol. Dit voelde meteen goed.

Nu sporten mijn vrouw en ik al ruim twee jaar op vrijdagavond. De kinderen zijn dan thuis en wij zijn lekker met zijn tweeën op pad. Heerlijk.

Wat zijn/waren je doelen?

Mijn doel is altijd om wat kilo’s af te vallen. Ik vind sporten erg leuk om te doen, maar ik hou ook van lekker uit eten gaan en een biertje of wijntje. Als ik even niet sport dan vliegen de kilo’s er weer aan. Met de personal training heb je in ieder geval altijd een stok achter de deur.

Hoe heb je de begeleiding bij Gelukkig Lijf ervaren, tot nu toe?

De begeleiding bij gelukkig lijf is erg professioneel. We hebben als vaste trainer Ronan maar door de jaren heen hebben we inmiddels ook wel alle andere trainers gehad. Ze weten je te motiveren en je te pushen om meer uit jezelf te halen.

Wat heb je tot nu toe al bereikt bij Gelukkig Lijf?

Ik vind dat ik erg fitter ben en meer kracht heb. Een fit lichaam zorgt voor een fitte geest. Na de wintermaanden mochten er wel weer wat kilo’s af en daar hebben we aan gewerkt.

Wat heb je zoal geleerd tijdens je traject?

Dat ik spieren heb die ik nog nooit gevoeld had. Ronan weet altijd wel weer een nieuwe oefening te bedenken waardoor je weer op zondag met spierpijn op de bank zit!

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die misschien nog twijfelen om te starten bij Gelukkig Lijf?

Ga vooral aan de slag. Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar als je een afspraak hebt met een trainer dan is dat wel een flinke stok achter de deur.

Roland en Valesca aan de start van hun traject

Valesca

Valesca van Gessel, moeder van 2 jongens (11 jaar en 8 jaar).

Hoe ben je bij Gelukkig Lijf terecht gekomen?

Via mijn man, hij kent Ronan via een privé situatie.

Wat zijn/waren je doelen?

Het sporten weer leuk gaan vinden.

Hoe heb je de begeleiding bij Gelukkig Lijf ervaren, tot nu toe?

Ik vind de begeleiding fijn, omdat het laagdrempelig en kleinschalig is. De combinatie van boksen en kracht is voor mij een prettige afwisseling.

Wat heb je tot nu toe al bereikt bij Gelukkig Lijf?

Ik ben het sporten weer leuk gaan vinden. En krijg er energie van i.p.v. dat het energie kost.

Wat heb je zoal geleerd tijdens je traject?

Het lukt alleen maar als je het ook echt wilt.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die misschien nog twijfelen om te starten bij Gelukkig Lijf?

De prettige en persoonlijke benadering bevalt mij erg goed. De combinatie van lessen en personal trainingen zorgt voor een fijne afwisseling.

Roland en Valesca nu

Wil je meer te weten komen over begeleiding bij Gelukkig Lijf of heb je nog vragen? We staan je uiteraard meer dan graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!