Personal Trainer en Training Nijmegen

Zoek jij de beste personal trainer in de regio Nijmegen? Zoek dan niet verder! Word gelukkig in je lijf met personal training bij Gelukkig Lijf.

Waarom personal training? Jij wilt:

 • Afvallen, strakker en fitter worden, maar je weet niet zo goed hoe. Of je hebt al van alles geprobeerd, maar resultaten blijven uit;
 • Sterker en fitter worden. Je lekker voelen in je vel en energie hebben om leuke dingen te (blijven) doen;
 • Een algehele gezondere leefstijl aanmeten; meer bewegen/sporten, gezonder gaan eten, beter slapen en minder (negatieve) stress ervaren;
 • Je huidige training en/of voeding naar een hoger niveau tillen, streven naar perfectie.

Onze personal trainers in Nijmegen helpen je!

personal trainer nijmegen

Waarmee kunnen onze personal trainers jou helpen? We bieden personal training voor:

 • Afvallen gewoon door middel van normale voeding. Geen gekke diëten, shakes of pillen. En zondigen op z’n tijd mag ook nog gewoon.
 • Aankomen op een gezonde manier, dus zonder het gebruik van onnodige middelen en/of supplementen.
 • Het creëren van een strakker lichaam, spieropbouw of verbetering voor een specifieke sport.
 • Mensen die meer energie willen ervaren in hun leven.
 • Het verbeteren van je (cardiovasculaire) conditie.
 • We helpen je met het vergroten van je zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.
 • Bij revalidatie of herstel van een blessure, ziekte of operatie. Ook tijdens of na het volgen van een revalidatie en/of fysio traject.

Ofwel voor iedereen die een Gelukkig Lijf wilt! Wist je dat we ook personal training bieden voor mensen uit Lent en Oosterhout? Naast onze vestiging in Nijmegen hebben we ook nog een vestiging in Arnhem en Apeldoorn!

Onze beloftes aan jou

 • Personal training is bij ons écht persoonlijk, 1 op 1 begeleiding op het gebied van training, voeding en leefstijl.
 • Je krijgt een unieke combinatie van individuele training, leefstijlcoaching en een voedingsplan, afgestemd op jouw lichaam.
 • Jouw gezondheid is 1 van de belangrijkste dingen die je bezit, om die reden hebben al onze personal trainers minimaal HBO werk en denkniveau.
 • Toegang tot de afgesloten online omgeving, met apps voor je smartphone, waarin je dagelijks je voortgang kunt bijhouden. Je persoonlijke resultaten kunt inzien en extra ondersteuning op afstand van jouw personal trainer.
 • Je krijgt gratis toegang tot groepslessen en vrij trainen in onze private gym in Arnhem (en binnenkort ook in Nijmegen).
 • De personal trainer stelt samen met jou een persoonlijk plan op. Dit doen we aan de hand van jouw doelstellingen, je niveau en andere persoonlijke omstandigheden.
 • Bij ons vind je een veilige haven, waar jij altijd jezelf kunt zijn.
 • We zorgen ervoor dat je doelen haalbaar zijn, je krijgt de uitdaging die bij je niveau past.

“Onwijs fijn sporten bij Gelukkig Lijf! Vaak voelde ik me bekeken in sportscholen, maar dat heb ik hier totaal niet. Erg fijne begeleiding en door maatwerk precies wat ik nodig heb! Vivian.”

Interesse in een kosteloze en vrijblijvende kennismaking, eventueel met persoonlijke proefles personal training? Vraag ‘m nu aan!

Ingeschreven voor personal training bij Gelukkig Lijf Nijmegen.. En nu?

Elk traject begint met een vrijblijvende kennismaking. Deze afspraak bevat een uitgebreid kennismakingsgesprek en eventueel een persoonlijke proefles (deze afspraak is kosteloos en vrijblijvend). Op deze manier kijkt de personal trainer wat hij of zij voor jou kan betekenen en kun jij ervaren of dit bij je past. We nemen alle mogelijkheden rustig met je door, zodat je een goed beeld hebt van wat er mogelijk is.

Heb je er een goed gevoel bij en besluit je om te starten met een personal training traject, dan plannen we een eerste sessie in. Tijdens de eerste sessie hoort de personal trainer graag meer over jou, je doelen, je wensen en de dingen waar je moeite mee hebt. We houden altijd rekening met jouw voorkeuren. Ben jij iemand die graag rustig aan wilt starten met sporten? Of wil je juist graag intensief aan de slag met voeding, personal training, leefstijl en coaching?

Testen en meten

Na het gesprek doen we een aantal testen en metingen, om te kijken naar de samenstelling (spieren, vetmassa etc.) van je lichaam. Verder doen we een aantal simpele testen om je spierkracht en conditie in kaart te brengen. Aan de hand hiervan kan de personal trainer een realistisch plan gaan opstellen en zorgen we ervoor dat zo effectief mogelijk en volgens jouw huidige niveau aan de slag kunnen gaan.

Daarnaast kijkt je personal trainer naar belangrijke leefstijl factoren zoals je slaap (kwantiteit en kwaliteit), de mate van (negatieve) stress die je momenteel ervaart, de verhouding tussen inspanning en ontspanning, je leefomstandigheden etc.

Op basis van al deze informatie gaan we samen bekijken hoe we jouw doelen, op een haalbare manier, gaan bereiken. Meestal bevat dit plan meerdere componenten; personal training, voedingsbegeleiding, leefstijlcoaching, groepslessen en/of zelfstandig trainen. Deze unieke en bewezen combinatie zorgt ervoor dat je al snel resultaten zult gaan zien!

Waarom zou je kiezen voor personal training bij Gelukkig Lijf Nijmegen?

Er zijn genoeg personal trainers in de buurt te vinden. Maar bij Gelukkig Lijf Nijmegen, bieden we niet zomaar personal training. Wij bieden een unieke combi van training, leefstijlcoaching en voedingsbegeleiding.

Onze personal trainers zijn echte professionals die het vak verstaan en zelf op topniveau presteren. Het voedingsadvies krijg je van een echte gewichtsconsulent. Tevens kun je bij ons psychologische begeleiding of mental coaching krijgen van gediplomeerde psychologen.

“Een jaar geleden begonnen, nu 27 kilo lichter en heel veel meer conditie en kracht gekregen. Dankzij de goede begeleiding en de werkwijze van Gelukkig Lijf eindelijk een manier gevonden die er voor gaat zorgen dat ik op gewicht blijf, daar heb ik geen twijfel over. Het is de beste beslissing van afgelopen jaar geweest om met deze begeleiding te starten, ik kan het iedereen adviseren die iets wil doen aan een gezondere leefstijl.” Nathalie.

Wat kun je verwachten van je personal trainer?

Je al op de korte én op de langere termijn grote verschillen gaan zien en voelen. Zo zal je al gauw gaan merken dat je sterker wordt in de oefeningen die je tijdens de personal training doet. Maar je zal ook merken dat je in het dagelijks leven sterker wordt, je strakker in je vel komt te zitten. En je meer energie gaat krijgen.

Wanneer het even wat minder gaat zijn wij er ook voor je. We doen het traject samen dus je personal trainer zal je, wanneer dit nodig is, door de lastigere periodes heentrekken!

Maar dan

Wanneer je wat verder bent in je personal training traject zal je niet alleen fysiek maar ook zien dat je op het mentale vlak successen hebt behaald. Je voelt je steviger in je schoenen staan, kunt beter omgaan met periodes van (negatieve) stress en haalt het maximale uit je slaap. Op het fysieke vlak zal je inmiddels wellicht al een andere kledingmaat nodig hebben.

Als je wat langer bezig met personal training bent zal je zien dat je fysiek en mentaal grote sprongen vooruit maakt. Als afvallen je doel is, zal je kleding een maatje kleiner worden. En is spieropbouw je doelstelling, dan zal je zichtbare resultaten boeken.

Sterker, fitter, meer energie, minder stress, wie wil dat nou niet? Kom kosteloos en vrijblijvend langs voor een kennismaking en werk samen met ons aan een gezonder en gelukkiger lijf!

“Nooit de concentratie gehad om het sporten en bewust bezig zijn met voeding vast te houden. Door begeleiding in training en voedingsadvies toch de juiste mindset weten te vinden. Zowel privé als zakelijk haal je hier veel voordeel uit en dat geeft voldoening. Bij Gelukkig lijf ben je aan het juiste adres om de juiste balans te vinden!” Arjan.

Wat zijn de kosten van personal training met een personal trainer bij Gelukkig Lijf Nijmegen?

Wil je weten wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn? Bekijk de tarievenpagina. Wil je weten of je recht hebt op (zorg)vergoeding? Bekijk de vergoedingen.

Wanneer je een personal training abonnement neemt bij Gelukkig Lijf Nijmegen, dan krijg je daar vele extra’s bij. Zo krijg je onder andere voor iedere personal training een uur cadeau, die je kunt inzetten voor een gratis groepsles of een uur zelfstandig trainen in de private gym in Arnhem (en binnenkort ook in Nijmegen). 2 uur trainen, voor de prijs van 1!

Ook krijg je toegang tot de afgesloten online omgeving van Gelukkig Lijf. Je kunt hier op afstand begeleid worden door je personal trainer. Ook kan je communiceren met andere Gelukkig Lijf leden. En vind hier tips op het gebied van voeding, leefstijl, training en psychologie.

Mental Coaching

Naast de personal training en de voedingsbegeleiding ook extra aandacht besteden aan het mentale deel van je gezondheid? Dan is het all-in traject echt iets voor jou. Hierbij krijg je naast de personal training ook persoonlijke psychologische begeleiding of mental coaching. Daarbij komt een all-in traject vaak in aanmerking voor zorgvergoeding. Uiteraard blijft er ook aandacht voor je leefstijl. Leefstijlcoaching en psychologische begeleiding zijn tevens ook los te volgen.

Contact

Meer weten over de training met een personal trainer bij Gelukkig Lijf Nijmegen? Neem dan nu contact met ons op. Of meld je direct aan voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking, eventueel met persoonlijke proefles!

Volg ook onze socials op Instagram en Facebook en blijf zo op de hoogte van gratis tips omtrent training, voeding, leefstijl en psychologie. Lees interessante blogs en nog veel meer.

Gelukkig Lijf is aangesloten bij

personal trainer nijmegenpersonal trainer nijmegenpersonal trainer nijmegen