Personal Trainer Arnhem

Op zoek naar de allerbeste personal trainer in Arnhem? Maak je lijf en jezelf weer gelukkig met de unieke combinatie van Training, Voeding en Leefstijlcoaching. Met Personal Training bij Gelukkig Lijf Arnhem!

Personal Trainer Arnhem

Redenen waarom jij zou kunnen kiezen voor een personal trainer uit Arnhem van Gelukkig Lijf

 • Durf je niet zo goed naar de sportschool?
 • Heb je al veel verschillende dingen geprobeerd, maar lukt het niet om een gezond leef ritme vol te houden?
 • Misschien ben je al druk met sporten en wil je dat naar een hoger niveau brengen?

Er zijn veel verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor een personal trainer!

Een personal trainer van Gelukkig Lijf Arnhem, biedt personal training voor

 • Iedereen die wil afvallen of aankomen op een gezonde manier,
 • Een strakker lichaam, spieropbouw of verbetering voor een specifieke sport,
 • Bij of na herstel van ziekte, blessure of operatie,
 • Verbeteren van je conditie,
 • Vergroten van je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen,
 • Als je meer energie wilt ervaren.

Kortom: iedereen die gaat voor een Gelukkig Lijf. Ook voor mensen uit de omgeving Oosterbeek, Rozendaal, Huissen, Westervoort, Velp, Elst zijn bij ons ook welkom voor personal training en meer! Net als in Arnhem hebben we ook nog een locatie in Apeldoorn en Nijmegen.

Onze beloftes aan jou:

 • Je krijgt bij een personal trainer van Gelukkig Lijf Arnhem een unieke combinatie van individuele training leefstijlcoaching en voeding op jouw lichaam afgestemd.
 • Jouw gezondheid is van onschatbare waarde. Daarom hebben al onze trainers minimaal HBO werk en denkniveau.
 • Elke week kun je meedoen aan een groepsles (ook online). Er zit 1 groepsles per persoonlijke sessie bij je traject inbegrepen.
 • Personal training is bij ons écht personal: 1 op 1 begeleiding zonder andere mensen in de zaal.
 • We maken een persoonlijk plan op jouw lichaam en jouw doelstellingen geschreven.
 • Altijd haalbaar doelen: je krijgt de uitdaging die bij je niveau past.
 • Wij zijn een veilige haven waar je altijd jezelf kunt zijn.
 • Toegang tot je eigen online omgeving (met app) waarin je dagelijks je voortgang kunt bijhouden. Persoonlijke resultaten inziet en extra digitale ondersteuning van je trainer krijgt.

“Ronan is een professional met passie voor zijn vak. Goede oefeningen in combinatie met passend voedseladvies maakt dat we de resultaten niet alleen zien, maar vooral ook voelen. Het lijf sputtert minder tegen en daardoor wij ook.” Toosje – 2016.

Interesse in een kosteloze en vrijblijvende kennismaking, eventueel met persoonlijke proefles? Vraag ‘m nu direct aan!

Ingeschreven voor Personal Training bij Gelukkig Lijf met een Personal Trainer uit Arnhem. En nu?

Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en eventueel een persoonlijke proefles. Deze afspraak is kosteloos. Zo krijg je een beter beeld van de trainer. Daarbij kunnen we alle mogelijkheden met je doornemen en kun je vast ervaren hoe een les bij Gelukkig Lijf kan zijn.

Besluit je om een traject in te gaan, dan plannen we een intakegesprek. In dit gesprek horen we graag meer over jou, je doelen, je wensen en de dingen waar je moeite mee hebt. Bovendien hebben we het dan over jouw eigen voorkeuren. Wil je rustig aan weer beginnen met sporten? Of juist graag een intensief traject waarin je bezig bent met voeding, beweging, motivatie en coaching?

En dan?

Na het intakegesprek gaan we samen kijken hoe je lichaam eraan toe is. Dit doen we bij personal training altijd door een aantal metingen te doen, zoals je gewicht en je omvang. Ook doen we een aantal eenvoudige oefeningen om te kijken hoe je spieren ontwikkeld zijn en in welke conditie je bent.

Je hoeft hier overigens niet zenuwachtig voor te zijn. De personal trainer zal je goed begeleiden. Daarnaast zijn de oefeningen eenvoudig en je hoeft geen doel te behalen. Het kan niet ‘goed’ of ‘fout’ zijn! Door de metingen en de oefeningen ontstaat een goed beeld van je lichamelijke fitheid. Tevens kijken we naar belangrijke leefstijl factoren zoals je huidige slaappatroon en mate van stress.

Op basis van het gesprek met de personal trainer en de metingen stellen we een haalbaar plan op. Dat plan kan bestaan uit verschillende componenten. In de meeste gevallen bevat dat plan een voedingsplan, personal training, online begeleiding en groepsles(sen). Doordat deze combinatie bewezen effectief is, zal je al snel veranderingen in je lichaam opmerken!

Waarom zou je kiezen voor Personal Training met een Personal Trainer bij Gelukkig Lijf Arnhem?

Er zijn veel personal trainers in de buurt te vinden. Maar bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Arnhem, bieden we niet ‘gewoon’ personal training. We bieden een unieke combinatie van training, leefstijlcoaching en voeding.

Je krijgt voedingsadvies van een echte gewichtsconsulent. Daarnaast krijg je personal training van trainers die zelf ook op topniveau presteren en hun vak verstaan!

Daarnaast is het mogelijk om personal training te volgen op het gebied van;

 • Boksen
 • Kickboksen
 • Krav Maga

Deze speciale personal trainingen helpen naast afvallen, conditie verbeteren en fit worden met het aanleren van technieken uit het boksen en kickboksen. Het vergroot tevens je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen.

“Samen met behulp van Doff en Ronan tussen de 20 en 30 kilo afgevallen! De trainingen zijn altijd intensief en gezellig! Zeer tevreden dus.” Kim – 2014.

Wat kun je verwachten van een Personal Trainer bij Gelukkig Lijf Arnhem?

Als je door een personal trainer van Gelukkig Lijf Arnhem begeleid wordt, kun je zowel op korte als lange termijn grote verschillen zien en voelen.

Op korte termijn merk je al snel vooruitgang in de oefeningen die je met de personal trainer doet en je gaat je elke dag een beetje sterker voelen. Ook zal je snel merken dat je wat strakker in je vel komt, minder snel buiten adem bent en je een nieuw levensritme vindt.

Je bent, vooral in het begin, ook wel eens moe of je voelt spierpijn. Maar ook daar helpen we je doorheen! Je hoeft het niet alleen te doen, wij zijn er voor je. Ook als het even tegenzit.

Maar dan.

Als je wat langer bezig bent met personal training zal je zien dat je fysiek en mentaal grote sprongen vooruit maakt. Bovendien zal je kleding een maatje kleiner worden, als afvallen je doel is. Ook wanneer spieropbouw je doelstelling is, zal je zichtbare resultaten boeken.

Tot slot zal je mentaal verschil gaan merken. Doordat je lichaam fitter wordt krijg je meer energie en word je weerbaarder voor mentale uitdagingen. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen in je dagelijkse leven.

“Mijn personal trainingstraject zie ik echt als een investering in mezelf. Dat klinkt misschien cliché, maar zo ervaar ik dat echt. Elke keer dat ik bij Gelukkig Lijf de deur uit loop, denk ik ‘dat heb ik toch maar mooi geflikt’ en ben ik de rest van de dag een stuk energieker. Dat gevoel…daar doe ik het voor!” Patricia – 2016

Wat zijn de kosten van personal training met een personal trainer bij Gelukkig Lijf Arnhem?

Voor alle mogelijkheden, pakketten en tarieven ga je naar onze tarievenpagina. Wil je meer informatie over de mogelijke vergoedingen, bekijk dan onze informatiepagina.

Wanneer je een pakket personal training afneemt, dan krijg je daar vele extra’s bij. Zo krijg je bijvoorbeeld voor iedere personal training uit een abonnement een gratis groepsles. Je kunt dus kosteloos extra komen trainen! Daarnaast krijg je toegang tot het afgesloten online begeleidingssysteem van Gelukkig Lijf. Tevens met apps voor je telefoon en/of tablet. Daarnaast krijg je hier extra informatie en begeleiding over voeding, training, leefstijl en meer.

Mental Coaching

Wil jij naast de personal training en de persoonlijke voedingsbegeleiding ook extra aandacht besteden aan het mentale gedeelte van je gezondheid? Dan is all-in begeleiding misschien iets voor jou. Hierbij krijg je persoonlijke psychologische begeleiding, leefstijlcoaching of mental coaching. Ook komt een all-in traject vaak nog eens in aanmerking voor zorgvergoeding. Leefstijlcoaching en psychologische begeleiding bieden we tevens ook los aan.

Contact

Wil je graag meer informatie over onze personal training met een personal trainer bij Gelukkig Lijf Arnhem en meer weten over de beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Of meld je direct aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wist je dat je personal training ook online kunt volgen. Klik hier voor meer info.

Volg ook onze Instagram en Facebook pagina om op de hoogte te blijven van: gratis tips omtrent sport en voeding. De laatst nieuwtjes. Acties, interessante blogs. En nog veel meer.

Gelukkig Lijf is aangesloten bij

personal trainer arnhempersonal trainer arnhempersonal trainer arnhem