Ondernemer Jeroen viel samen met zijn vriendin ruim 13kg af en voelt zich fit!

Bekijk hier zijn verhaal

Een greep uit het interview:

“De reden dat ik hier bij gaan sporten is de persoonlijke begeleiding. Als we dit zelf hadden moeten doen in een sportschool, dan weet ik dat het na 2 weken mis was gegaan.”

“Het unieke bij Gelukkig Lijf is dat ze niet alleen kijken naar het sporten, maar ook zeker de begeleiding ernaast. O.a. de voeding.”

“We wilden op een gezonde manier afvallen, dat is een succes geweest. Mijn vriendin is 5kg afgevallen, ik ben 8kg afgevallen.”

“Geen 1 training is nog hetzelfde geweest, waardoor het ook leuk blijf om hier te komen.”

“We voelen ons fitter, we zitten beter in ons vel. En we hopen hier nog lang te kunnen blijven sporten.”

“Wat ik heb geleerd tijdens het traject is dat je niet een streng dieet hoeft te volgen om je doelen te bereiken. Je wordt hier begeleid waarbij je ook zeer zeker een avondje uit eten mag, gewoon een wijntje mag drinken bij het eten. Waardoor je het ook veel langer vol kunt houden.”

“Het is goed vol te houden en je kunt de leuke dingen blijven doen.”

“Twijfel je nog? Bel gewoon, plan een proefles in en je zult zien dat het voor jou ook gaat werken!”

Contact

Wil je meer te weten komen over begeleiding bij Gelukkig Lijf of heb je nog vragen? We staan je uiteraard meer dan graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!