Personal Trainer Lent

Personal Trainer Lent: Stop met zoeken! Word gelukkig in je lijf met de personal training van Gelukkig Lijf.

Herken jij jezelf in 1 of meerdere van de onderstaande punten?

 • Ik wil graag afvallen, strakker en fitter worden, maar Ik weet niet zo goed hoe. Ik heb al van alles geprobeerd, maar de resultaten blijven uit of zijn van korte duur.
 • Mijn goede voornemens zijn: Meer bewegen en sporten, gezonder gaan eten, minder (negatieve) stress ervaren en beter slapen.
 • Ik zou wel sterker, fitter en strakker willen worden. Ik wil me lekkerder voelen in m’n vel en meer energie hebben om leuke dingen te kunnen doen.
 • Mijn huidige training en/of voeding wil ik naar een hoger niveau tillen. Ik streef naar perfectie!

Wij helpen je verder!

personal trainer lent

Wie schakelt Gelukkig Lijf: Personal Trainer Lent in? Mensen die:

 • Willen leren af te vallen met normale voeding. Dus geen diëten, shakes of supplementen. En daarnaast mag zondigen op z’n tijd ook.
 • Op een gezonde manier willen leren aankomen, dus zonder het gebruik van onnodige (of verboden) middelen.
 • Een strakker lichaam willen, strakkere en sterkere spieren.
 • Sport specifiek willen trainen. Nog sterker, sneller en beter worden in je huidige sport.
 • Meer energie willen om de leuke dingen in het leven te kunnen doen.
 • Hun conditie willen verbeteren. Meer lucht in je longen en een verbeterde werking van je hart.
 • Meer zelfvertrouwen willen krijgen en hun mentale weerbaarheid willen vergroten.
 • Revalideren of de herstellen/herstelt zijn van een blessure, ziekte of operatie. Ook tijdens of na het volgen van een revalidatie en/of fysio traject.

Met andere woorden, voor een ieder die een Gelukkig Lijf wilt! Naast personal training in Lent en Oosterhout bieden we ook personal training aan in Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn!

Onze beloftes aan jou:

 • Personal training is bij ons écht 1 op 1, dus geen zogenaamde personal training in een zaal vol andere mensen.
 • Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl (o.a. slaap en stressmanagement).
 • Je krijgt een unieke en bewezen combinatie van personal training, persoonlijke leefstijlcoaching en voeding, afgestemd op jouw doelen.
 • Omdat jouw gezondheid 1 van de belangrijkste dingen is die je bezit hebben al onze trainers minimaal HBO werk en denkniveau.
 • Je krijgt gratis toegang tot de afgesloten online omgeving van Gelukkig Lijf. Deze kun je tevens met apps voor je smartphone benaderen. Je kan hier je voortgang dagelijks bijhouden. Tevens kan je hier je persoonlijke resultaten inzien en krijg je extra ondersteuning op afstand van jouw personal trainer.
 • Je krijgt gratis toegang tot groepslessen in Nijmegen en Arnhem en mag je zelfstandig trainen in onze private gym te Arnhem.
 • Samen stellen we een persoonlijk plan voor jou op. We bekijken samen jouw doelstellingen, je niveau en hoe je dagelijks leven eruit ziet.
 • Wij zijn een veilige haven, bij ons kun je altijd jezelf zijn.
 • Samen zorgen we ervoor dat jouw doelen haalbaar zijn, je krijgt de uitdaging die bij je niveau past.

Ervaring bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Lent

“Sporten bij ‘Gelukkig Lijf’ is niet simpelweg “sporten”. Het is persoonlijk en vol aandacht voor JOU.
Ikzelf heb een plan voor mezelf, maar de professionaliteit van mijn Trainer brengt daar ook duidelijke stappen en tussendoelen in.
Daarnaast: erg flexibel in hoe het aangepakt wordt: alles afgepast op eigen wensen en doelen.
Kritisch als het moet, omdat met ‘zoete koekjes’ geen doelen bereikt worden.
Ik kan het aan iedereen aanraden. Het is een persoonlijke en professionele organisatie die echt weet wat ze doen.. Leon”

Een Gratis en vrijblijvende kennismaking inplannen, eventueel met persoonlijke proefles? Vraag ‘m direct aan!

Ingeschreven voor personal training bij Gelukkig Lijf: Personal trainer Lent… En nu?

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking. We starten dan met een uitgebreid kennismakingsgesprek en, als je dat wilt, een persoonlijke proefles (deze afspraak is gratis). Wij kunnen zo bekijken wat we voor jou kunnen betekenen en jij kan ervaren of dit bij je past. We nemen samen alle opties door, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Besluit je vervolgens om te starten met een persoonlijk traject met onze personal trainer, dan plannen we de eerste sessie in. Tijdens de eerste sessie horen we graag nog wat meer over jou. Wat zijn concreet je doelen waar je aan wilt werken. Welke wensen heb je. En wat zijn de dingen waar je misschien moeite mee hebt. Altijd houden we rekening met jouw voorkeuren. Of je nou bijvoorbeeld iemand bent die graag rustig aan wilt starten met sporten, of je wilt juist graag meteen intensief aan de slag met beweging, voeding en leefstijlcoaching, samen stellen we een plan op.

Testen en meten

Ook doen we tijdens de eerste sessie een aantal testen en metingen. Hierbij kijken we naar je lichaamssamenstelling: spiermassa, vetpercentage etc. Tevens doen we een wat simpele testen om je spierkracht en conditie te meten, want meten = weten. Aan de hand van deze testen kunnen we een realistisch plan gaan opstellen. Ook zorgen we ervoor dat je zo effectief mogelijk, naar jouw huidige niveau, aan de slag kunt.

Daarnaast kijken we naar belangrijke leefstijl factoren: Slaap (kwantiteit en kwaliteit), (negatieve) stress en stressoren, de balans tussen inspanning en ontspanning, je dagelijkse leefomstandigheden en nog meer.

Aan de hand van al deze informatie gaan we samen bekijken hoe we het beste jouw doelen kunnen gaan bereiken. Altijd op een uitdagende, maar haalbare, manier. Jouw persoonlijke plan bestaat uit meerdere onderdelen; personal training, voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching. Daarnaast ga je misschien nog deelnemen aan de groepslessen en/of ga je zelfstandig trainen met een trainingsschema. Deze unieke en bewezen combinatie zorgt ervoor dat jij je persoonlijke doelen gaat behalen.

Waarom kiezen voor personal training met een personal trainer bij Gelukkig Lijf Lent?

Er zijn meerdere personal trainers in de regio te vinden, maar bij Gelukkig Lijf: Personal Trainer Lent, bieden we niet zomaar gewone personal training. Wij bieden een unieke combi van personal training, persoonlijke voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching.

Personal training krijg je bij Gelukkig Lijf van echte vak professionals. Zelf presteren onze trainers en coaches ook op topniveau. De voedingsbegeleiding krijg je van een echte gewichtsconsulent of leefstijlcoach. Tevens kun je de psychologische begeleiding of mental coaching krijgen bij Gelukkig Lijf van gediplomeerde psychologen.

“Sinds een aantal maanden sport ik bij Gelukkig Lijf en ben super tevreden! De begeleiding is top. Ook de groepslessen zijn leuk. Zit veel beter in mijn vel dankzij het All In traject. Aanrader in omgeving Arnhem” Isabel.

Wat te verwachten van een personal trainer bij: Gelukkig Lijf Lent?

Op de korte en op de langere termijn zal je grote verschillen gaan zien en merken bij personal training door een personal trainer van Gelukkig Lijf Lent.

Je gaat merken dat je een stuk sterker wordt. Dit ga je merken tijdens de trainingen en in je dagelijks leven. Tevens kom je strakker in je vel te zitten. En je gaat meer energie krijgen.

Mocht het op een gegeven moment wellicht even wat minder gaan, dan zijn wij er ook voor je. We doen het traject samen dus in de goede en eventueel ook in de wat mindere tijden!

Maar dan

Wanneer je verder bent in je traject zal je niet alleen fysiek maar ook op het mentale vlak gaan merken dat je daar successen hebt behaald. Je gaat steviger in je schoenen staan, je kan beter omgaan met (negatieve) stress en je haalt het maximale uit je slaappatroon. Fysieke gezien zal je inmiddels wellicht al een andere kledingmaat nodig hebben.

Wanneer je wat langer bezig bent zal je zien dat je fysiek en mentaal grote sprongen vooruit hebt gemaakt. Wanneer afvallen je doel is, zal je kledingmaat een maatje kleiner worden. En als spieropbouw 1 van je doelen is, dan zal je ook op dat vlak zichtbare resultaten boeken.

Fitter, sterker, meer energie hebben en minder (negatieve) stress ervaren, wie wil dat nou niet? Kom dus snel gratis en vrijblijvend langs voor een kennismaking! Werk samen met ons aan een gezonder en gelukkiger lijf!

“Ik ben sinds drie weken bij gelukkig lijf begonnen. En ik ben nu al erg enthousiast! Goede begeleiding! En ook de groepstrainingen geven mij veel energie . Echt een aanrader” Tara.

Tarieven van personal training met een personal trainer bij Gelukkig Lijf Lent

Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie over de kosten. Weten of je recht hebt op (zorg)vergoeding? Bekijk de vergoedingenpagina.

Als je een personal training abonnement neemt bij Gelukkig Lijf Lent, dan krijg je daar vele extra’s bij. Je krijgt onder andere voor iedere personal training nog een trainingsuur cadeau. Deze kun je inzetten voor een gratis groepsles in Nijmegen en/of Arnhem, of een uur zelfstandig trainen in de private gym te Arnhem. Je kan dus 2 uur trainen, voor de prijs van 1! Tevens krijg je altijd toegang tot de online omgeving van Gelukkig Lijf. Hier kun je op afstand begeleid worden, maar communiceren met andere Gelukkig Lijf leden. Daarnaast vind hier tips op het gebied van training, voeding, leefstijl, en psychologie.

Mental Coaching

Wil je naast de personal trainingen, de voedingsbegeleiding en leefstijlcoaching ook nog wat extra aandacht besteden aan het mentale deel van je gezondheid? In dat geval is het all-in traject echt iets voor jou. Daarbij krijg je naast de personal training ook persoonlijke psychologische begeleiding of mental coaching. Natuurlijk blijft hier ook nog aandacht voor je leefstijl. Leefstijlcoaching en psychologische begeleiding zijn ook los te volgen.

Contact

Wil je meer te weten komen over de personal training bij Gelukkig Lijf: Personal trainer Lent? Neem dan snel contact met ons op. Of beter nog: meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking, eventueel met persoonlijke proefles!

Like en volg ook onze social media kanalen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven en krijg gratis tips. Lees ook onze blogs over training, voeding, leefstijl, psychologie en nog veel meer.

Gelukkig Lijf is aangesloten bij:

personal trainer lentpersonal trainer lentpersonal trainer lent