Familie Post viel samen al ruim 40kg af!

De Familie Post (Marianne, Ina, Arjan en Gerwin) komen gezamenlijk gezonder, fitter én strakker worden bij Gelukkig Lijf. En dat samen met viel plezier! Lees hieronder hun inspirerende verhalen.

Marianne

Mijn naam is Marianne Post, ik ben 19 jaar en werk als zorg begeleiding assistent bij dementerende ouderen. Ik heb geprobeerd om bij een sportschool te gaan sporten maar door te weinig motivatie en geen begeleiding ben ik daar weer mee gestopt. Mijn huisarts heeft mij geadviseerd om eens te kijken bij Gelukkig Lijf. Ik heb daar een proefles aangevraagd en dat vind ik superleuk dus heb ik mij laten inschrijven om daar te gaan sporten.

Mijn doel is om af te vallen en meer kracht in mijn armen te krijgen, vooral in mijn linkerarm! Ik merk met name met sporten dat mijn linkerarm wat zwak is. Met goede begeleiding en advies die ik krijg van Laura merk ik wel dat ik er profijt van heb. Hierdoor heb ik meer motivatie om door te gaan.

Ik ben nu ongeveer 7 maanden bezig en ben nu al iets meer dan 7 kilo afgevallen, ook merk ik dat ik veel beter in mijn vel zit. Ik voel mij veel fitter, en hierdoor krijg ik ook weer meer zelfvertrouwen. Door de goede adviezen denk ik nu ook bewuster wat ik kan eten. Als je je onzeker voelt en niet genoeg zelfvertrouwen hebt en een sportschool niet je ding is, zal ik je zeker Gelukkig Lijf aanraden. Ze helpen en begeleiden je goed. Je leert er heel van!

Ina

Ik ben Ina Post, 51 jaar en werk in de huishouding bij een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen. Mijn dochter had via de huisarts het advies gekregen om eens bij Gelukkig Lijf te kijken. Met haar proefles ben ik mee geweest en hoorden we dat we ook samen konden sporten.

Mijn doelen zijn om af te vallen en sterkere spieren te krijgen. De begeleiding is prima je krijgt goede voedingsadviezen. Ik ben in 7 maanden tijd al 16 kilo afgevallen, ook merk ik dat mijn spieren sterker worden en heb minder last van mijn rug en benen.

familie post viel samen ruim 40kg af

Arjan

Mijn naam is Arjan Post en zit in mijn 50ste levensjaar. Als verpleegkundige ben ik werkzaam in een hospice. Via mijn dochter en echtgenote ben ik bij Gelukkig Lijf terecht gekomen. Zij waren een aantal maanden aan het sporten en hielden via de app hun eetpatroon bij, met een zichtbaar resultaat. Dit motiveerde mij om toch ook een proefles aan te vragen.

Samen met mijn zoon hebben wij ons ook ingeschreven om samen aan de slag te gaan. Mijn doel was/is afvallen en tegelijk meer conditie op te bouwen. Ik ben in amper 4 maanden al 7 kilo kwijt. Ook merk ik dat ik mij fitter voel en meer uithoudingsvermogen heb gekregen. Door de persoonlijke begeleiding krijg je advies op maat en ook tijdens het sporten is de begeleiding top! Ik zou Gelukkig Lijf aanbevelen bij mensen die twijfelen; Neem een proefles en schrijf je in, je krijgt sport en begeleiding op maat TOP!

Gerwin

Mijn naam is Gerwin Post ik ben 21 jaar en timmerman bij een bouwbedrijf. Ik ben bij Gelukkig Lijf terecht gekomen door mijn moeder en zusje. Zij waren daar begonnen en dat ging verrekte goed. Dus zodoende zijn mijn vader en ik er ook aan begonnen. Mijn doel was/is om toch een paar kilo af te vallen met goede begeleiding en motivatie ben ik al 10 kilo kwijt! Ik zou het aanbevelen als ik nog twijfel om toch een proefles te doen. Het motiveert erg en er wordt getraind naar uw doelen.

Contact

Wil je meer te weten komen over begeleiding bij Gelukkig Lijf of heb je nog vragen? We staan je uiteraard meer dan graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!