Megan viel al ruim 13kg af, werd fitter en zit lekkerder in haar vel!

Sinds een paar maanden ben ik actief bij Gelukkig Lijf. Ik heb ze gevonden via het internet door opzoek te gaan naar een personal trainer of dergelijke sportactiviteiten in de buurt. Ik kwam uit bij de website van Gelukkig Lijf. Even door scrollen en het voelde al meteen goed. Het was voor mezelf de eerste ervaring die ik heb met een personal trainer en krachttraining/powerfit en ik denk dat ik meteen die goede heb gekozen.

Wat was je doel?

De belangrijkste reden dat ik me heb aangemeld komt omdat ik graag fitter wil worden, mezelf beter in mijn vel wil zitten en graag wat kilo’s minder wil zijn. Ik heb sporten altijd leuk gevonden om te doen, maar door dit even niet meer te hebben gedaan, wist ik niet goed hoe ik moest starten. Ik had iemand nodig die me hielp met de eerste stap naar een gezonder leven en ik denk dat dit al aardig is gelukt.

personal training arnhem

Wat zijn je ervaringen tot nu toe?

De impact dat het traject op mijn leven heeft gehad is eigenlijk alleen maar positief. Toen ik structureel begon te werken aan mijn doelen, heb ik me verbaasd hoe gemakkelijk me dit afging. Het is de begeleiding van je personal trainer, het creëren van een vast ritme, een stok achter de deur en mijn eigen motivatie die ervoor heeft gezorgd dat de rest vanzelf kwam. Intussen ben ik vele technieken rijker, meer bewegingsplezier in je wekelijkse ritme en heb ik inzicht in een goed voedingspatroon. Daarnaast zijn mijn doel fitter worden, beter in mijn vel zitten en wat kilo’s eraf al zeker goed op weg. Ik heb tot nu toe al ruim 13 kg afgevallen en sinds een lange tijd voel ik me weer een stuk beter en fitter.

Ik heb de begeleiding bij Gelukkig Lijf erg prettig ervaren. Het zijn professionele begeleiders die weten hoe je elke diversiteit in mensen kan motiveren om zijn of haar doelen te bereiken. Dit heb ikzelf ook gemerkt. Zowel de personal train momenten als de groepslessen worden gegeven met goede begeleiding en oefeningen om even lekker te bewegen en fitter te worden. Het zijn allemaal fantastische mensen die je om je heen hebt.

Heb je nog adviezen voor andere mensen die dit lezen?

Voor de mensen die nog twijfelen om te starten bij Gelukkig Lijf, ik zou zeggen: gewoon doen. Het is een investering in jezelf en op alle vlakken is dit het zeker waard. Het is prettig, motiverend, laagdrempelig en kleinschalig. Gelukkig Lijf is voor iedereen de perfecte locatie om aan jezelf te werken. Ik zou het zeker aanraden. Zet hem op!

Contact

Wil jij net als Megan lekkerder in je vel komen te zitten of heb je nog vragen? We staan je uiteraard meer dan graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!