Moeders Kristel en Ilse samen top fit!

Wat is je naam en wie ben je?kristel en ilse

Ilse (34) moeder van 2 dochters en Kristel (37) moeder van 2 dochters

Hoe ben je bij Gelukkig Lijf terecht gekomen?

Een aantal jaren gelden sportte de man van Kristel bij Gelukkig Lijf. Daar is Kristel doen ook gestart na de bevalling van nr 2. Na een tussenstop van Kristel wilde zij weer beginnen en heeft zij Ilse gevraagd om mee te sporten. Na enig doordrammen is het gelukt om Ilse mee te krijgen 😉 Gelukkig bood gelukkig lijf duo lessen aan, want anders was Ilse er nooit aan begonnen.

Wat zijn/waren je doelen?

Het doel van ons beide was gezwicht verliezen en spieren opbouwen voor een fitter lijf.

Wat voor impact heeft het traject bij Gelukkig Lijf tot nu toe op je leven gehad?

We zijn beide bewuster geworden van onze voeding. (maar we genieten nog steeds van het leven maar dan in maten). Deze ruimte geeft gelukkig lijf je ook. Beide zijn we wat kilo’s kwijt, we zijn goed op weg maar het uiteindelijke doel is nog net niet bereikt.

Hoe heb je de begeleiding bij Gelukkig Lijf ervaren, tot nu toe?

Wij krijgen begeleiding van Douwe, het leuke vinden wij dat wij oefeningen moeten doen zowel individueel als gezamenlijk. Omdat wij met zijn 2e zijn motiveren wij elkaar om ervoor te gaan. Douwe zorgt voor een relaxte en ontspannen sfeer. Kijkt ook niet afkeuren wanneer wij maandag bij hem komen en iets veel hebben genoten van het weekend. Maar laat ons er bewust van zijn dat dit onze keuze is.

Wat heb je tot nu toe al bereikt bij Gelukkig Lijf?

We hebben plezier in het sporten gekregen. Zijn bewust om gegaan met ons eet patroon. En zijn al wat kilo’s verloren, ons spiermassa neemt toe en ons vetpercentage neemt af.

Wat heb je zoal geleerd tijdens je traject?

Omgaan met voeding, plezier krijgen in sporten en doorzetten.

Wat zou je willen zeggen tegen de mensen die misschien nog twijfelen om te starten bij Gelukkig Lijf?

Ga het gewoon aan en zoek een buddy zodat je elkaar kan stimuleren.

Contact

Wil jij net als Kristel en Ilse lekkerder in je vel komen te zitten? Of heb je nog vragen? We staan je uiteraard meer dan graag te woord! Je kunt ons bereiken via onze contactpagina.

Wil je liever direct een vrijblijvende en kosteloze kennismaking, eventueel met een persoonlijk proefles? Vul dan hieronder je gegevens in!